Esteu aquí: Inici L'Ajuntament Govern Notícies de govern i oposició Notícies 2016 Josep Fèlix Ballesteros: "El 2017 han de començar les obres del Centre Recreatiu i Turístic"

Josep Fèlix Ballesteros: "El 2017 han de començar les obres del Centre Recreatiu i Turístic"

Josep Fèlix Ballesteros: "El 2017 han de començar les obres del Centre Recreatiu i Turístic"

L’alcalde de Tarragona destaca que és una gran oportunitat pel territori.
01/07/2016

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha valorat aquest vespre l’aprovació de la revisió del Pla director urbanístic del Centre Recreatiu i Turístic (CRT) Vila-seca i Salou per part de la Comissió provincial d’Urbanisme de Tarragona. Així, ha afirmat “estem contents i satisfets de que ERC, CDC i el PSC hàgim trobat una formula de redimensionar el projecte. Aquesta noticia s’havia de produir fa molts mesos abans, però ara ja no hi ha excusa, ni més dilatacions, a finals de novembre es farà l’aprovació definitiva  del Pla director urbanístic i el 2017 han de començar les obres del Centre Recreatiu i Turístic.”

L’alcalde ha assenyalat que el Pla és possible i desitjable i que els operadors estan d’acord amb el full de ruta. En aquest sentit, dir que les bases del concurs pels operadors són les mateixes, no han canviat.

Josep Fèlix Ballesteros ha explicat que no s’ha de confondre ni comprar, el Pla aprovat avui amb el projecte Veremonte;  la comparació s’ha de fer  entre el Pla director urbanístic del CRT aprovat inicialment  ara fa un any i la revisió d’aquest  Pla aprovada avui. Del Pla ara redimensionat, es poden destacar, entre d’altres,  algunes novetats que contempla:

  • Millorar la connectivitat del CRT amb l’A7 i la C-31 (Tarragona-Salou).
  • Es manté el planejament vigent de l’autovia  Salou –Tarragona cap al sud, no hi ha cap canvi.
  • L’espai destinat a joc disminueix , passa del 6% al 4,19%.
  • Hi haurà com a màxim tres casinos.

 

També ha destacat que “el Pla és una gran oportunitat pel territori, doncs potenciarà i desenvoluparà el sector turístic i l’economia i això representarà la creació de llocs de treball a les nostres comarques, en conseqüència, també representarà una  reducció dels índexs d’atur.”

L’alcalde ha  fet “ un reconeixement al treball que hem desenvolupat els ajuntaments, les cambres de comerç, les diferents  institucions,  per tirar endavant el projecte,  que el veiem amb entusiasme i desitgem que els terminis establerts es compleixin i que més grups polítics s’hi sumin”. Finalment, ha dit que el Pla és una demostració de que “els grans acords de país són possibles”.

Segells de reconeixement d’administració oberta