Esteu aquí: Inici L'Ajuntament Govern Notícies de govern i oposició Notícies 2016 L'Equip de Govern remodela el Cartipàs municipal

L'Equip de Govern remodela el Cartipàs municipal

L'Equip de Govern remodela el Cartipàs municipal

El dia 28 de novembre Alejandro Fernández renunciarà a la seva acta de regidor a l'Ajuntament de Tarragona
24/11/2016


L'Equip de Govern reestructura les àrees de Govern després de l'anunci del conseller Alejandro Fernàndez de deixar el consistori tarragoní per convertir-se en el nou portaveu del PP al Parlament de Catalunya. El 28 de novembre serà quan Fernández renunciï a la seva acta de regidor.

Josep Acero es convertirà en nou conseller de l'Ajuntament de Tarragona en el moment que el consistori rebi la seva credencial. Acero –que continuarà presidint l'empresa d'Aparcaments Municipal– assumirà les competències de Mobilitat, Accessibilitat i Protecció Civil. Unes responsabilitats que recauran en l'alcalde mentre no s'incorpori a l'Ajuntament de Tarragona.

Per la seva part, la consellera de Turisme, Ciutats Patrimoni i Cases Regionals, Inma Rodríguez, assumirà les competències de Marca de Ciutat, mentre que el Pla Estratègic 2022 i Estratègies de Ciutat aniran a càrrec de la portaveu municipal, Begoña Floria.

El conseller José Luis Martín, que es convertirà en el primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Tarragona, conservarà les àrees d'Espais Públics i Contractació i serà vocal de Sirusa, càrrec que fins ara ocupa Alejandro Fernàndez.

El lideratge del projecte del Banc d'Espanya el portarà el conseller d'Ocupació, Activació Econòmica i Educació, Francesc Roca.

Segells de reconeixement d’administració oberta