Esteu aquí: Inici L'Ajuntament Govern Notícies de govern i oposició Notícies 2016 Mocions aprovades al plenari d'avui, 22 de juliol

Mocions aprovades al plenari d'avui, 22 de juliol

Mocions aprovades al plenari d'avui, 22 de juliol

Al Consell Plenari d'avui, 22 de juliol, s'hi han votat onze mocions i s'hi ha assumit una declaració institucional
Mocions aprovades al plenari d'avui, 22 de juliol Moment del plenari d'avui. Fotografia: Perfil de Twitter de l'Ajuntament
22/07/2016

 

Avui, divendres, 22 de juliol, ha tingut lloc la darrera sessió ordinària del Consell Plenari. En podeu consultar l'ordre del dia a la seu electrònica.

S'hi han presentat onze mocions dels diversos grups del consistori i s'hi ha assumit una declaració institucional de tots els membres del plenari. 

 

Punts de l'ordre del dia aprovats

 • Aprovar inicialment el 15è expedient modificatiu de crèdit del pressupost municipal (extraordinari, suplement i baixes)
 • Aprovar les bases dels Premis Tarragona Impulsa
 • Aprovar inicialment les bases reguladores de les subvencions per a projectes d'acció humanitària

 

Fora de l'ordre del dia:

 • Aprovar d'urgència la resolució de reclamacions de l'11è expedient modificatiu de crèdit
 • Aprovar d'urgència l'estudi de viabilitat de l'Anella Mediterrània

 

Podeu consultar el text íntegre dels punt de l'ordre del dia aprovats a la seu electrònica.

 

Declaració institucional assumida pel consistori

 

Mocions dels grups municipals aprovades

Moció que presenta el Grup Municipal del PP per a demanar al Govern de la Generalitat celeritat en l'aprovació definitiva del projecte recreatiu i turístic de BCN World. Podeu accedir a la moció en aquest enllaç.

 • Resultat: 23 vots a favor (UDC, CiU, PP, ERC, C'S, PSC) i 3 en contra (ICV, CUP)

 

Moció que presenta el Grup Municipal del d'ERC-MES-MDC de declaració política sobre el Servei de Rodalies de Catalunya. Podeu accedir a la moció en aquest enllaç.

 • Resultat: 18 vots a favor (UDC, ICV, CUP, CiU, ERC, PSC), 7 en contra (PP, C'S) i 1 abstenció (per absència d'un conseller de C'S)

 

Moció presentada per l'entitat Mare-Terra Fundació Mediterrània, que assumeix el Grup Municipal de C's, per a demanar a la Generalitat que posi a disposició de la ciutadana un espai a la Ciutat de Repòs i Vacances de Tarragona. Podeu accedir a la moció en aquest enllaç.

 • Resultat: 18 vots a favor (UDC, ICV, PP, C'S, PSC) i 8 abstencions (CUP, CiU, ERC)

 

Moció que presenta el Grup Municipal d'ERC-MES-MDC relatiu a la recuperació de l'autonomia personal i l'atenció a la dependència. Podeu accedir a la moció en aquest enllaç.

 • Resultat: 22 vots a favor (UDC, ICV, CUP, CiU, ERC, C'S, PSC) i 4 abstencions (PP)

 

Moció que presenta el Grup Municipal de la CUP per l'impuls de la incorporació de clàusules socials en la contractació de l'administració pública local. Podeu accedir a la moció en aquest enllaç.

 • Resultat: Unanimitat de tots els grups municipals.

 

Es rebutja una moció d'urgència del Grup Municipal de la CUP sobre l'article 'Sí és sí' del director del Diari de Tarragona, publicat ahir. 

 

Mocions dels grups municipals desestimades

Moció que presenta el Grup Municipal d'ICV-EUiA per declarar el municipi de Tarragona ciutat promotora de la renda garantida de ciutadania. Podeu accedir a la moció en aquest enllaç.

 • Resultat: 14 vots en contra (CiU, PP, ERC, C'S) i 12 a favor (UDC, ICV, CUP, PSC)

 

Moció que presenta el Grup Municipal de la CUP perquè Tarragona Impulsa i l'IMET gestionin l'antic Institut Gaudí de la Construcció. Podeu accedir a la moció en aquest enllaç.

 • Resultat: 23 vots en contra (UDC, CiU, ICV, PP, C'S, PSC), 2 a favor (CUP) i 1 abstenció (ICV)

 

Moció que presenta el Grup Municipal de C'S per disposar de desfibril·lador i formació a l'Ajuntament de Tarragona. Podeu accedir a la moció en aquest enllaç.

 • Resultat: 13 vots en contra (UDC, PP, PSC), 12 a favor (ICV, CUP, CiU, ERC, C'S) i 1 abstenció (per absència d'un conseller d'ERC)

 

Moció que presenten conjuntament els grups municipals de la CUP, ERC-MES-MDC i C's en relació amb la creació d'una comissió de seguiment i control dels contractes municipals. Podeu accedir a la moció en aquest enllaç.

 • Resultat: Empat tècnic per 13 vots a favor (ICV, CUP, CiU, ERC, C'S) i 13 en contra (UDC, PP, PSC). Es desestima perquè l'alcalde decideix no exercir-hi el vot de qualitat

 

Moció que presenten conjuntament els grups municipals d'ICV-EUiA, la CUP, CiU i ERC-MES-MDC sobre el control de la qualitat de l'aire al Camp de Tarragona. Podeu accedir a la moció en aquest enllaç.

 • Resultat: 16 vots en contra (UDC, PP, C'S, PSC) i 9 a favor (ICV, CUP, CiU, ERC)

 

Mocions retirades de l'ordre del dia 

Moció que presenta el Grup Municipal de la CUP per a la creació d'un circuit cultural i artístic a la via pública i als espais municipals. Podeu accedir a la moció en aquest enllaç.

Moció que presenta el Grup Municipal de CiU amb el títol "Seguretat viària per a la creació de zones avançades d'aturada per a motos, ciclomotors i bicicletes". Podeu accedir a la moció en aquest enllaç.

Moció que presenta el Grup Municipal de C's per a l'intercanvi gratuït de llibres. Podeu accedir a la moció en aquest enllaç.

Moció que presenta el Grup Municipal de la CUP amb l'Assemblea Feminista Cau de Llunes (AFRT) per a una Santa Tecla lliure de sexisme. Podeu accedir a la moció en aquest enllaç.

 

                                          PLENARI COMPLET A TARRAGONA RÀDIO

 

                                     PODEU CONSULTAR AQUÍ  TOTS ELS ACORDS (PDF)

 

 

Segells de reconeixement d’administració oberta