Esteu aquí: Inici L'Ajuntament Govern Notícies de govern i oposició Notícies 2016 Mocions aprovades al plenari d'avui, 30 de setembre

Mocions aprovades al plenari d'avui, 30 de setembre

Mocions aprovades al plenari d'avui, 30 de setembre

Al Consell Plenari d'avui, 30 de setembre, s'hi han votat catorze mocions i s'hi ha assumit una declaració institucional
Mocions aprovades al plenari d'avui, 30 de setembre Plenari d'avui, 30 de setembre de 2016. Fotografia: Twitter de l'Ajuntament
30/09/2016

Avui, divendres, 30 de setembre, ha tingut lloc la darrera sessió ordinària del Consell Plenari. En podeu consultar l'ordre del dia a la seu electrònica.

S'hi han presentat catorze mocions dels diversos grups del consistori i s'hi ha assumit una declaració institucional de tots els membres del plenari. 

 

Punts de l'ordre del dia aprovats

 • Preus públics del Patronat Municipal d'Esports per a la temporada 2016/2017, així com la normativa d'aplicació.
 • Preus públics per a les activitats d'estiu de 2016, programades per la Conselleria de Joventut
 • Pròrroga del contracte de manteniment, reparació i noves instal·lacions de la xarxa semafòrica i els seus equips complementaris, elements d'abalisament i sistemes de control d'accés de la ciutat de Tarragona.
 • Pròrroga del contracte dels treballs consistents en la prestació íntegra dels serveis d'impressió, fax i digitalització de l'Ajuntament de Tarragona
 • Pròrroga del contracte de manteniment de les zones verdes de Tarragona.
 • Proposar al Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya les festes locals per al municipi de Tarragona per a l'any 2017 (els dilluns següents de Sant Magí i Santa Tecla).

 

Podeu consultar el text íntegre dels punt de l'ordre del dia aprovats a la seu electrònica.

 

Declaracions institucionals assumides pel consistori

 

Mocions dels grups municipals aprovades

Moció presentada pel Grup Municipal de la CUP de col·laboració municipal en activitats ciutadanes mitjançant la cessió de materials i l'oferiment de recursos de suport. Podeu accedir a la moció en aquest enllaç.

 • Resultat: Unanimitat de tots els grups municipals

 

Moció que presenten els grups municipals d'ICV-EUiA i de la CUP per la descentralització de les festes populars de Santa Tecla i perquè els barris acullin un major nombre d'activitats organitzades per l'Ajuntament, proposada pel Cercle Podem Tarragona Barris. Podeu accedir al contingut de la moció en aquest enllaç.

 • Resultat:  Unanimitat de tots els grups municipals

 

Moció que presenta el Grup Municipal de la CUP per exigir el final de les altes mèdiques injustificades i per reivindicar el dret de les persones a emmalaltir amb dignitat, proposada per la Plataforma d'Afectats de l'ICAM (PAICAM). Podeu accedir al text de la moció en aquest enllaç.

 • Resultat: 6 vots a favor (CUP, ERC-MES-MDC), 3 en contra (UDC i CiU) i 17 abstencions (ICV, PP, C'S, PSC)

 

Moció que presenta el Grup Municipal d'ERC-MES-MDC per insta que s'apliqui la sentència del Tribunal de Justícia de la Unió Europea de 14 de setembre de 2016. Podeu accedir al text de la moció en aquest enllaç.

 • Resultat: 22 vots a favor (UDC, ICV, CUP, CiU, ERC, C'S, PSC), 3 en contra (PP) i 1 abstenció

 

Moció que presenta el Grup Municipal de C'S per la celebració d'un ple monogràfic sobre l'estat de la ciutat. Podeu accedir al text de la moció en aquest enllaç.

 • Resultat: Unanimitat de tots els grups municipals

 

Moció que presenta el Grup Municipal de C'S per la millora de l'accessibilitat a les platges de Tarragona. Podeu accedir al text de la moció en aquest enllaç.

 • Resultat: Unanimitat de tots els grups municipals

 

Mocions dels grups municipals desestimades

Moció que presenta el Grup Municipal d'ICV-EUiA en suport de la gestió pública dels equipaments esportius municipals. Podeu accedir a la moció en aquest enllaç.

 • Resultat: 13 en contra (UDC, CDC, PP), 7 a favor (CUP, ICV, ERC-MES-MDC) i 6 abstencions (CiU, C'S)

 

Moció que presenta el Grup Municipal de CiU per la creació d'un abonament d'aparcaments per a autònoms. Podeu accedir a la moció en aquest enllaç.

 • Resultat: Empats de vots per 13 vots a favor (ICV, CUP, CiU, ERC-MES-MDC, C'S) i 13 en contra (UDC, PP, PSC). L'alcalde desisteix a l'ús del vot de qualitat.

 

Moció que presenta el Grup Municipal del PP en rebuig a qualsevol iniciativa il·legal o inconstitucional que perjudiqui l'autonomia i l'autoritat de les institucions catalanes. Podeu accedir a la moció en aquest enllaç.

 • Resultat: 9 en contra (ICV, CUP, CiU, ERC, PSC), 8 a favor (PP, C'S) i 9 abstencions (UDC i PSC).

 

Moció que presenta el Grup Municipal d'ERC-MES-MDC per actuar a l'espai urbà de la Part Alta que comprèn les illes 6 i 22 i zones contigües, que correspon als carrers de la Civaderia, Notari Albinyana, Arc d'en Toda, i baixada del Roser. Podeu accedir a la moció en aquest enllaç.

 • Resultat: Empat tècnic de vots per 13 vots a favor (ICV, CUP, CiU, ERC-MES-MDC, C'S) i 13 en contra (UDC, PP, PSC). L'alcalde renuncia a l'ús del vot de qualitat.

 

Moció que presenta el Grup Municipal de la CUP per sol·licitar la instal·lació de lavabos públics. Podeu accedir a la moció en aquest enllaç.

 • Resultat: 9 vots en contra (ICV, CUP, CiU, ERC-MES-MDC), 8 a favor (UDC, PP, PSC) i 8 abstencions (C'S, 1 de CiU, 2 del PSC i 1 PP)

 

Moció que presenta el Grup Municipal d'ERC-MES-MDC en relació amb la neteja pública a la ciutat de Tarragona. Moció Podeu accedir al text de la moció en aquest enllaç.

 • Resultat: 17 vots en contra (UDC, PP, C'S i PSC), 6 a favor (CUP, ERC-MES-MDC) i 3 abstencions (ICV, CiU)

 

Moció que presenta el Grup Municipal de la CUP de suport a la campanya "Som 27 i més". Podeu accedir al text de la moció en aquest enllaç.

 • Resultat: 8 vots en contra (PP, C'S), 7 a favor (ICV, CUP, ERC-MES-MDC) i 10 abstencions (UDC, CiU, PSC) 

 

Mocions retirades

Moció que presenta el Grup Municipal de C'S en relació amb la prevenció dels incendis forestals. Podeu accedir al contingut de la moció en aquest enllaç.

 

 

                                          PLENARI COMPLET A TARRAGONA RÀDIO

 

                                     PROPERAMENT AL WEB TOTS ELS ACORDS (PDF)

 

Segells de reconeixement d’administració oberta