Esteu aquí: Inici L'Ajuntament Govern Notícies de govern i oposició Notícies 2017 El Govern tanca el nou cartipàs municipal

El Govern tanca el nou cartipàs municipal

El Govern tanca el nou cartipàs municipal

Ivana Martinez assumeix Recursos Humans i Centres Cívics; Begoña Floria passa a coordinar l’Àrea de Presidència i es crea una nova conselleria de Transparència i Govern Obert. El nou regidor, José Juan Acero, s’encarregarà de Mobilitat, Domini Públic, Protecció Civil i Cases Regionals
25/01/2017

L’alcalde de Tarragona ja té enllestit el nou cartipàs municipal després de la marxa del primer tinent d’alcalde Alejandro Fernández i l’entrada del nou conseller José Juan Acero. Amb la nova reestructuració es crea una nova àrea presidida pel conseller José Luis Martín que és la de Transparència, Govern Obert, Espais Públics i Contractació. Martín també serà el nou primer tinent d’alcalde, com ja ho era Alejandro Fernàndez.

Els altres canvis són la competència de Recursos Humans que passa a mans de la consellera Ivana Martínez, que també portarà Centres Cívics, abans adscrits a la consellera Maria Isabel Negueruela. El conseller d’Educació, Ocupació i Desenvolupament Econòmic també portarà el projecte del Banc d’Espanya.

Begoña Floria, portaveu del Govern, a més de mantenir les àrees de Patrimoni i Festes, passarà a assumir la coordinació de l’àrea de Presidència. Entre les seves competències figuren la coordinació de la comunicació digital de l’Ajuntament de Tarragona.

El nou conseller municipal, José Juan Acero, portarà la direcció i coordinació dels Plans de Mobilitat, Accessibilitat, Domini Públic, Protecció Civil i Cases Regionals.

Segells de reconeixement d’administració oberta