Esteu aquí: Inici L'Ajuntament Govern Notícies de govern i oposició Notícies 2017 El Consell Plenari es reunirà divendres 17 de novembre

El Consell Plenari es reunirà divendres 17 de novembre

El Consell Plenari es reunirà divendres 17 de novembre

La sessió ordinària començarà a les 9.10 hores
El Consell Plenari es reunirà divendres 17 de novembre Plenari de l'Ajuntament de Tarragona. Desembre de 2015. Foto: Mireia Solé.
15/11/2017

Ja es pot consultar en aquest enllaç a la seu electrònica l'ordre del dia de la sessió ordinària del Consell Plenari prevista per al divendres 17 de novembre a les 9.10 h.

Podeu seguir el plenari en directe a Tarragona Ràdio (96.7 FM) i per Internet en aquest enllaç. També es retransmetrà per Twitter amb l'etiqueta #pletgn.

 

Mocions presentades pels Grups Municipals al plenari (PDF):

 

6.1.- Moció presentada pel Grup Municipal d'UpA perquè l'equip de govern de l'Ajuntament de Tarragona fomenti el diàleg interreligiós.

6.2.- Moció presentada pel Grup Municipal d'ICV-EUiA contra l'empresonament del vicepresident i 7 consellers i conselleres del Govern de Catalunya.

6.3.- Moció presentada pel Grup Municipal de la CUP per resoldre problemàtiques
habitacionals a la ciutat.

6.4.- Moció presentada pel Grup Municipal del PDeCAT perquè el pressupost del 2018 inclogui una partida per redactar i executar el projecte Illa Corsini.

6.5.- Moció presentada pel Grup Municipal de C's d'adhesió a la celebració dels actes del quarantè aniversari de la Constitució Espanyola de 1978.

6.6.- Moció presentada pels Grups Municipals d'UpA, la CUP, PDeCAT i ERC-MESMDC per rebutjar la judicialització de la política catalana per part de l'Estat Espanyol.

6.7.- Moció presentada pels Grups Municipals d'ICV-EUiA, CUP i ERC-MES-MDC elaborada per la Plataforma Gènere Lliure per a la defensa i promoció dels drets de les persones trasngèneres i intersexuals i evitar-ne la discriminació.

6.8.- Moció presentada pels Grups Municipals d'UpA, la CUP, PDeCAT i ERC-MESMDC per reconèixer el Govern legítim de Catalunya.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Segells de reconeixement d’administració oberta