Esteu aquí: Inici L'Ajuntament Govern Notícies de govern i oposició Notícies 2018 El Consell Plenari es reunirà divendres 20 de juliol de 2018

El Consell Plenari es reunirà divendres 20 de juliol de 2018

El Consell Plenari es reunirà divendres 20 de juliol de 2018

La sessió ordinària començarà a les 9 h
El Consell Plenari es reunirà divendres 20 de juliol de 2018 Plenari de l'Ajuntament de Tarragona. Desembre de 2015. Foto: Mireia Solé.
18/07/2018

Ja es pot consultar en aquest enllaç a la seu electrònica l'ordre del dia del Consell Plenari que tindrà lloc el proper 20 de juliol a les 9 h.

Podeu seguir el plenari en directe a Tarragona Ràdio (96.7 FM) i per Internet en aquest enllaç. També es retransmetrà per Twitter amb l'etiqueta #pletgn.

 

Mocions presentades

 

9.1.- Moció presentada pel Grup Municipal d’ICV-EUiA per obtenir informació sobre immatriculacions de béns patrimonials públics i actuar en conseqüència.

9.2.- Moció presentada pel Grup Municipal de la CUP elaborada per la CAL (Coordinadora d’Associacions per la Llengua) de Tarragona de suport al Correllengua 2018.

9.3.- Moció presentada pel Grup Municipal del PDeCAT per l’adequació d’un camí de ronda accessible des de la platja de l’Arrabassada fins a la Móra-Tamarit.

9.4.- Moció presentada pel Grup Municipal de C’s pel desenvolupament del projecte del Fòrum de la Justícia de Tarragona.

9.5.- Moció presentada pel Grup Municipal d’ERC-MES-MDC per implementar un equip de suplències i suport al Servei de l’Administració Local eficient amb les entitats i la ciutadania.

9.6.- Moció presentada pel Grup Municipal del PSC de reconeixement a la feina feta pels voluntaris i voluntàries, forces i cossos de seguretat, personal sanitari i personal de l’Ajuntament durant els Jocs Mediterranis de Tarragona 2018.

9.7.- Moció presentada pel Grup Municipal de la CUP per regular els habitatges d’ús turístic (HUT) a Tarragona.

9.8.- Moció presentada pel Grup Municipal d’ERC-MES-MDC per la reducció del pas de vehicles pesants en el tram de l’A7 del terme municipal de Tarragona.

9.9.- Moció presentada pel Grup Municipal de la C’s elaborada per la Unió d’Empresaris de Tarragona per la recuperació de la línia de Reus-Roda per al trànsit de mercaderies al Corredor del Mediterrani en el sistema de Transport Ferroviari.

9.10.- Moció presentada pel Grup Municipal de la CUP per tal d’assumir el desastre dels Jocs Mediterranis i intentar construir el futur de la Tarragona de totes i tots.

9.11.- Moció presentada pel Grup Municipal d’ERC-MES-MDC per la lluita contra la violència masclista.

9.12.- Moció presentada pel Grup Municipal de la CUP en defensa de la república del Sàhara Occidental.

9.13.- Moció presentada conjuntament pels Grups Municipals de la CUP, PDeCAT i C’s per tal de revitalitzar el Centre de Tarragona i evitar-ne la degradació.


 

 

Segells de reconeixement d’administració oberta