Esteu aquí: Inici L'Ajuntament Govern Notícies de govern i oposició Notícies 2018 El Consell Plenari es reunirà divendres, 21 de desembre

El Consell Plenari es reunirà divendres, 21 de desembre

El Consell Plenari es reunirà divendres, 21 de desembre

La sessió ordinària començarà a les 8 h
El Consell Plenari es reunirà divendres, 21 de desembre Plenari de l'Ajuntament de Tarragona. Desembre de 2015. Foto: Mireia Solé.
18/12/2018

 

Ja es pot consultar en aquest enllaç a la seu electrònica l'ordre del dia del Consell Plenari que tindrà lloc el proper 21 de desembre, a les 8 h.

Podeu seguir el Plenari en directe a Tarragona Ràdio (96.7 FM) i per Internet en aquest enllaç. També es retransmetrà per Twitter amb l'etiqueta #pletgn.

Mocions presentades

8.1. Moció presentada pel Grup Municipal de la CUP a l’Ajuntament de Tarragona per a la recuperació del conjunt patrimonial dels Mongons.

8.2. Moció presentada pel Grup Municipal del PDeCAT per a la supressió del cablejat aeri a la ciutat de Tarragona.

8.3. Moció presentada pel Grup Municipal de C’s per a la celeritat en la tramitació de les millores socials i econòmiques dels treballadors de l’Ajuntament i la possibilitat de fer-les extensives a les empreses municipals de capital íntegrament municipal dependents i als seus organismes autònoms.

8.4. Moció presentada pel Grup Municipal d’ERC-MES-MDC per al foment de l’ús de vehicles de mobilitat personal en condicions de màxima seguretat per a usuaris i vianants.

8.5. Moció presentada pel Grup Municipal de la CUP per donar suport municipal a l’economia social i solidària.

8.6. Moció presentada pels grups municipals d’ERC-MES-MDC, PDeCAT i la CUP per denunciar el bloqueig jurídic del Tribunal Constitucional i de suport als presos polítics que fan vaga de fam.

8.7. Moció presentada pels grups municipals de la CUP, PDeCAT, ERC-MES-MDC, amb el suport del Fòrum Tarragona per la Memòria, l’ANC de Tarragona, la Plataforma Antifeixista de Tarragona, els CDR de Tarragona i Endavant Tarragonès, de rebuig a l’enaltiment de la dictadura franquista.

Segells de reconeixement d’administració oberta