Esteu aquí: Inici L'Ajuntament Govern Notícies de govern i oposició Notícies 2019 Les empreses municipals i el Consell Plenari es reuniran divendres, 20 de desembre

Les empreses municipals i el Consell Plenari es reuniran divendres, 20 de desembre

Les empreses municipals i el Consell Plenari es reuniran divendres, 20 de desembre

Les sessions de les empreses municipals, extraordinàries, començaran a les 9 h, i la del Consell Plenari, ordinària, a les 9.15 h
Les empreses municipals i el Consell Plenari es reuniran divendres, 20 de desembre Foto: Laia Díaz
18/12/2019

Ja es pot consultar a la Seu Electrònica l'ordre del dia de les sessions extraordinàries de les empreses municipals i de l'ordinària del Consell Plenari que tindran lloc dilluns, 30 de setembre, a partir de les 9 h.

Podeu seguir les sessions en directe a Tarragona Ràdio (96.7 FM) i per Internet en aquest enllaç.

També es retransmetran per Twitter amb l'etiqueta #pletgn.

 

Mocions

7.1. Moció presentada pel Grup Municipal de la CUP per un pacte social i institucional per l’aigua al municipi de Tarragona.

7.2. Moció presentada pel Grup Municipal de Junts per Tarragona per reobrir a la ciutadania la Ciutat de Repòs i de Vacances.

7.3. Moció presentada pel Grup Municipal de Ciutadans en relació amb la gestió de la Ciutat Residencial de Tarragona.

7.4. Moció presentada pel Grup Municipal Socialista per a la col·locació d’una rotonda a la cruïlla entre l’avinguda Països Catalans i el carrer Marcel·lí Domingo, elaborada per l’Associació de Veïns de la Unió.

7.5. Moció presentada pel Grup Municipal de la CUP per la creació de la Taula de Gestió del Patrimoni al municipi de Tarragona.

7.6. Moció presentada pel Grup Municipal de Junts per Tarragona per millorar la convivència, el benestar i la tinença d’animals.

7.7. Moció presentada pel Grup Municipal de Ciutadans sobre la gestió del Palau d’Esports Catalunya de l’Anella Mediterrània de Tarragona.

7.8. Moció presentada pel Grup Municipal Socialista sobre la creació d’un casal de joves amb diversitat funcional.

Segells de reconeixement d’administració oberta