Esteu aquí: Inici L'Ajuntament Govern Notícies de govern i oposició Notícies 2019 Les empreses municipals i el Consell Plenari es reuniran dilluns, 30 de setembre

Les empreses municipals i el Consell Plenari es reuniran dilluns, 30 de setembre

Les empreses municipals i el Consell Plenari es reuniran dilluns, 30 de setembre

Les sessions de les empreses municipals, extraordinàries, començaran a les 9 h, i la del Consell Plenari, ordinària, a les 9.15 h
Les empreses municipals i el Consell Plenari es reuniran dilluns, 30 de setembre Foto: Laia Díaz
26/09/2019

Ja es pot consultar a la Seu Electrònica l'ordre del dia de les sessions extraordinàries de les empreses municipals i de l'ordinària del Consell Plenari que tindran lloc dilluns, 30 de setembre, a partir de les 9 h.

Podeu seguir les sessions en directe a Tarragona Ràdio (96.7 FM) i per Internet en aquest enllaç.

També es retransmetran per Twitter amb l'etiqueta #pletgn.

 

Mocions

6.1. Moció presentada pel Grup Municipal del PP per tal que la Mitja Marató + 10K ciutat de Tarragona conservi la qualitat de “memorial Marbel Negueruela”.

6.2. Moció presentada pel Grup Municipal de la CUP per rebutjar la Llei Aragonès.

6.3. Moció presentada pel Grup Municipal de Junts per Tarragona perquè la ciutat de Tarragona s’adhereixi a la Xarxa de Viles Florides.

6.4. Moció presentada pel Grup Municipal de Ciutadans per implantar un pla de xoc de lluita contra l’incivisme.

6.5. Moció presentada pel Grup Municipal Socialista en resposta a les amenaces d’Endesa a les administracions locals, en relació al deute relatiu a les factures energètiques de les famílies vulnerables.

6.6. Moció presentada conjuntament pels grups municipals d’ECP i ERC-MES en suport a la Llei 24/2015 i contra el tall de subministrament a les famílies amb deute.

6.7. Moció presentada pel Grup Municipal del PP per tal que es retiri la pancarta amb el lema “Llibertat presos polítics” de la façana de l’Ajuntament de Tarragona i es garanteixi la neutralitat dels equipaments municipals.

6.8. Moció presentada pel Grup Municipal de la CUP en suport a la  Llei 24/2015 i en contra el tall de subministrament elèctric a les famílies amb deute per part d’Endesa i d’altres companyies.

6.9. Moció presentada pel Grup Municipal de Junts per Tarragona per dignificar la Casa de la Festa i restaurar, conservar i museïtzar els primers Negritos i els Gegants Moros originals.

6.10. Moció presentada pel Grup Municipal de Ciutadans per aplicar un pla integral de dignificació del Barri parc Riu Clar.

6.11. Moció presentada pel Grup Municipal Socialista per una regulació de les façanes dels edificis municipals que promogui la convivència als espais públics.

6.12. Moció presentada pel Grup Municipal del PP per tal que l’Ajuntament impulsi la tramitació i aprovació del POUM que faci realitat l'ús hoteler a l’espai de l’Antic Preventori de la Savinosa.

6.13. Moció presentada pel Grup Municipal de la CUP per a un millor aprofitament de l’Anella Mediterrània per part de la població tarragonina.

Segells de reconeixement d’administració oberta