Esteu aquí: Inici L'Ajuntament Govern Notícies de govern i oposició Notícies 2019 L'Ajuntament de Tarragona expressa el seu condol per la mort de la consellera Ana Santos

L'Ajuntament de Tarragona expressa el seu condol per la mort de la consellera Ana Santos

L'Ajuntament de Tarragona expressa el seu condol per la mort de la consellera Ana Santos

10/04/2019

L'Ajuntament de Tarragona expressa el seu més sentit condol per la mort, aquest matí, de la consellera municipal Ana Santos Gorraiz, i acompanya en aquests moments de dolor la família, els seus amics i companys de consistori i partit.

L’Ajuntament de Tarragona lamenta profundament la pèrdua de la consellera per la seva qualitat humana i la seva àmplia dedicació a la ciutat. El consistori ha decretat dos dies de dol, des de les 12 h d’avui dimecres fins a les 12 h de divendres, durant els quals se suspendran els actes oficials organitzats pel consistori i les banderes dels edificis municipals onejaran a mig pal.

Nascuda a Tarragona l'any 1966, Santos va prendre possessió com a regidora del Grup Municipal Socialista de l'Ajuntament de Tarragona el 13 de juny de 2015, després de les darreres eleccions municipals. Durant aquest mandat s’ha encarregat, com a tinenta d’alcaldia, de les àrees de Polítiques d’Igualtat i Serveis a la Ciutadania, des d’on ha destacat el seu compromís i implicació per a les persones i col·lectius més vulnerables.

Amb estudis de dret, professionalment va treballar com a empresària editorial. Santos va ser una persona amb llarg compromís polític des del Partit dels Socialistes de Catalunya. També va destacar per la seva implicació al món associatiu de la ciutat com a membre, entre d’altres, de la Junta Directiva del Consell Rector de la Cooperativa Obrera Tarraconense, la plataforma de dones Tarragona Onada Violeta i l'Associació de Veïns del Port de Tarragona.

Segells de reconeixement d'administració oberta