Esteu aquí: Inici L'Ajuntament Govern Notícies de govern i oposició Notícies 2019 El Consell Plenari es reunirà dimecres, 10 d'abril

El Consell Plenari es reunirà dimecres, 10 d'abril

El Consell Plenari es reunirà dimecres, 10 d'abril

La sessió ordinària començarà a les 9 h
El Consell Plenari es reunirà dimecres, 10 d'abril Plenari de l'Ajuntament de Tarragona. Desembre de 2015. Foto: Mireia Solé.
08/04/2019

 

Ja es pot consultar en aquest enllaç a la seu electrònica l'ordre del dia del Consell Plenari que tindrà lloc el 10 d'abril, a les 9 h.

Podeu seguir el Plenari en directe a Tarragona Ràdio (96.7 FM) i per Internet en aquest enllaç. També es retransmetrà per Twitter amb l'etiqueta #pletgn.

Mocions presentades

7.1. Moció presentada pel Grup Municipal d’ICV-EUiA contra la criminalització de joves i adolescents migrants sols i per dotar econòmicament l’estratègia catalana d’acollida i integració.

7.2. Moció presentada pel Grup Municipal de la CUP per exigir el tancament immediat de les centrals nuclears al final de la seva vida útil i elaborar polítiques públiques per al futur de les comarques que les allotgen.

7.3. Moció presentada pel Grup Municipal del PDeCAT per afavorir la instal·lació d’ascensors en edificis d’habitatges.

7.4. Moció presentada pel Grup Municipal d’ERC-MES-MDC per una ordenança que promocioni les instal·lacions d’autoconsum amb energia fotovoltaica en el municipi de Tarragona.

7.5. Moció presentada pel Grup Municipal del PSC per adherir-nos al projecte ciutats defensores dels drets humans 2019.

7.6. Moció presentada pel Grup Municipal d’ICV-EUiA per demanar al Govern de la Generalitat la retirada, i als grups parlamentaris la no ratificació, del decret Llei 5/2019 de mesures urgents per millorar l’accés a l’habitatge.

7.7. Moció presentada pel Grup Municipal de la CUP per promoure que les conselleres i els consellers amb permisos de maternitat o paternitat puguin votar al Ple mitjançant la delegació del vot.

7.8. Moció presentada pel Grup Municipal d’ERC-MES-MDC per tal de fomentar un model comercial diversificat i en suport del comerç de proximitat.

7.9. Moció presentada pel Grup Municipal d’ERC-MES-MDC per elaborar un protocol i ordenança municipal consensuada i d’acord amb la llei de protecció animal, sobre la gestió ètica de les colònies de gats ferals, controlades per associacions de protecció animal.

7.10. Moció presentada pel Grup Municipal d’ERC-MES-MDC per protegir l’Anella Verda de Tarragona de l’impacte del bypass ferroviari del Gaià i proposta de solucions més sostenibles econòmicament i ambientalment.

Segells de reconeixement d’administració oberta