Esteu aquí: Inici L'Ajuntament Govern Notícies de govern i oposició Notícies 2019 El Consell Plenari es reunirà divendres, 15 de febrer

El Consell Plenari es reunirà divendres, 15 de febrer

El Consell Plenari es reunirà divendres, 15 de febrer

La sessió ordinària començarà a les 9 h
El Consell Plenari es reunirà divendres, 15 de febrer Plenari de l'Ajuntament de Tarragona. Desembre de 2015. Foto: Mireia Solé.
12/02/2019

Ja es pot consultar en aquest enllaç a la seu electrònica l'ordre del dia del Consell Plenari que tindrà lloc el proper 15 de febrer, a les 9 h.

Podeu seguir el Plenari en directe a Tarragona Ràdio (96.7 FM) i per Internet en aquest enllaç. També es retransmetrà per Twitter amb l'etiqueta #pletgn.

Mocions presentades

3.1. Moció presentada pel Grup Municipal d’ICV-EUiA per a la correcta aplicació de la Llei de la Renda garantida de ciutadania.

3.2. Moció presentada pel Grup Municipal de la CUP per garantir l’atenció a la població que pateixi pobresa energètica o l’exclusió habitacional.

3.3. Moció presentada pel Grup Municipal del PDeCAT per ampliar i millorar el serveis de prevenció, detecció i atenció relacionats amb la violència masclista.

3.4. Moció presentada pel Grup Municipal de C’s per a escometre un pla d’inversions a la zona Llevant.

3.5. Moció presentada pel Grup Municipal d’ERC-MES-MDC per al reconeixement de la situació de les persones afectades per la síndrome de Williams-Beuren.

3.6. Moció presentada pel Grup Municipal del PSC per tal de garantir el servei de pediatria als centres d’atenció primària.

3.7. Moció presentada pel Grup Municipal de la CUP per a la constitució d’una taula per garantir el dret a l’habitatge a la ciutat.

3.8. Moció presentada pel Grup Municipal d’ERC-MES-MDC per a la realització d’accions per a la millora del barri de Bonavista i el seu mercat de diumenge.

3.9. Moció presentada pel Grup Municipal de la CUP per declarar Tarragona com a ciutat antifeixista i en favor de la convivència en la diversitat, elaborada per la Xarxa Antifeixista de la Catalunya Central, Unitat Contra el Feixisme i el Racisme i la Plataforma Antifeixista de Tarragona.

3.10. Moció presentada pel Grup Municipal d’ERC-MES-MDC per incrementar els efectius de la Guàrdia Urbana i millorar la provisió de seguretat a Tarragona.

3.11. Moció presentada pel Grup Municipal de la CUP per tal que l’Ajuntament retiri totes les medalles, distincions i honors atorgats durant la Dictadura (1939-1978), elaborada pel Fòrum de Tarragona per la Memòria Històrica.

3.12. Moció presentada pel Grup Municipal de la CUP per la retirada del títol de fill adoptiu de la ciutat a Jaume Pujol Balcells.

Segells de reconeixement d’administració oberta