Esteu aquí: Inici L'Ajuntament Govern Notícies de govern i oposició Notícies 2019 El Consell Plenari es reunirà divendres, 18 de gener

El Consell Plenari es reunirà divendres, 18 de gener

El Consell Plenari es reunirà divendres, 18 de gener

La sessió ordinària començarà a les 9.05 h
El Consell Plenari es reunirà divendres, 18 de gener Plenari de l'Ajuntament de Tarragona. Desembre de 2015. Foto: Mireia Solé.
15/01/2019

 

Ja es pot consultar en aquest enllaç a la seu electrònica l'ordre del dia del Consell Plenari que tindrà lloc el proper 18 de gener, a les 9.05 h.

Podeu seguir el Plenari en directe a Tarragona Ràdio (96.7 FM) i per Internet en aquest enllaç. També es retransmetrà per Twitter amb l'etiqueta #pletgn.

Mocions presentades

6.1. Moció presentada pels Grups Municipals d’ICV-EUiA, la CUP, C’s, i ERC-MESMDC, per garantir els drets i la dignitat de les persones en el procés final de la vida.

6.2. Moció presentada pel Grup Municipal de la CUP per donar suport municipal a l’economia social i solidària.

6.3. Moció presentada pel Grup Municipal del PDeCAT per a la supressió del cablejat aeri a la ciutat de Tarragona.

6.4. Moció presentada pel Grup Municipal de C’s per a la celeritat en la tramitació de les millores socials i econòmiques dels treballadors de l’Ajuntament, i la possibilitat de fer-les extensives a les empreses municipals de capital íntegrament municipal dependents i als seus organismes autònoms.

6.5. Moció presentada pel Grup Municipal d’ERC-MES-MDC per la defensa del dret a l’alletament matern en els espais públics de la ciutat de Tarragona.

6.6. Moció presentada pel Grup Municipal del PSC a instàncies de la UGT i CCOO pel compliment de la inversió per la construcció del nou hospital universitari Joan XXIII i la reposició dels llocs de treball perduts durant els últims deu anys.

6.7. Moció presentada pel Grup Municipal de la CUP sobre la situació de la pagesia i el sector agrari al camp de Tarragona elaborada per la Unió de Pagesos de Catalunya.

6.8. Moció presentada pels Grups Municipals de la CUP, PDeCAT i ERC-MES-MDC, amb el suport del Fòrum Tarragona per la Memòria, l’ANC de Tarragona, la Plataforma Antifeixista de Tarragona, els CDR de Tarragona i Endavant Tarragonès, de rebuig a l’enaltiment de la dictadura franquista.

6.9. Moció presentada pel Grup Municipal d’ERC-MES-MDC per al foment de l’ús de vehicles de mobilitat personal en condicions de màxima seguretat per a usuaris i vianants.

6.10. Moció presentada pel Grup Municipal del PSC per la defensa de la convivència, les llibertats i la democràcia.

6.11. Moció presentada pel Grup Municipal de la CUP per a la recuperació del conjunt patrimonial dels Mongons.

6.12. Moció presentada pel Grup Municipal d’ERC-MES-MDC per la defensa dels drets humans enfront dels partits que promouen i donen suport a la involució democràtica.

Segells de reconeixement d’administració oberta