Esteu aquí: Inici L'Ajuntament Govern Notícies de govern i oposició Notícies 2019 Sessió ordinària del Consell Plenari

Sessió ordinària del Consell Plenari

Sessió ordinària del Consell Plenari

Tindrà lloc el divendres dia 15, a les 9 h
Sessió ordinària del Consell Plenari Foto: Laia Díaz
13/11/2019

Ja es pot consultar a la Seu Electrònica l'ordre del dia de la sessió ordinària del Consell Plenari, que tindrà lloc el divendres dia 15, a les 9 h, al Saló de Plens de l'Ajuntament.

Podeu seguir la sessió en directe a Tarragona Ràdio (96.7 FM) i per Internet en aquest enllaç.

També es retransmetrà per Twitter amb l'etiqueta #pletgn.

Mocions

7.1. Moció presentada pel Grup Municipal del PP per sol·licitar que a Tarragona passi a ser seu d’una extensió estable del Festival Internacional de Teatro Clásico de Mérida.

7.2. Moció presentada pel Grup Municipal de la CUP per posar l’Ajuntament al servei de les víctimes de la brutalitat i abusos policials viscuts a la ciutat en el marc de les protestes com a resposta a la sentència del Tribunal Suprem.

7.3. Moció presentada pel Grup Municipal de Junts per Tarragona per tal d’actualitzar el Pla Local de Polítiques d’Igualtat i dotar tots els departaments de l’Ajuntament d’una partida pressupostària per al seu desenvolupament.

7.4. Moció presentada pel Grup Municipal de Ciutadans per a la posada en servei d'una línia de minibusos que enllaci Tarragona 2 i carrer Pi i Maragall amb el centre de la Ciutat, elaborada per l’Associació de Veïns de la Unió.

7.5. Moció presentada pel Grup Municipal Socialista perquè es redueixin els costos públics d’accés a la universitat per un nou sistema de finançament de les universitats públiques i per la reducció de les taxes universitàries.

7.6. Moció presentada pel Grup Municipal de la CUP per a fer front als pisos buits i a l’encariment del preu dels lloguers, així com per garantir el dret de l’habitatge a la nostra ciutat.

7.7. Moció presentada pel Grup Municipal de Junts per Tarragona per a l’elaboració d’un Pla local d’atenció a les capacitats diverses.

7.8. Moció presentada pel Grup Municipal de Ciutadans per a l’exempció de l’IVA als titulars de mercat de venda no sedentaris (marxants).

7.9. Moció presentada pel Grup Municipal Socialista perquè l’Ajuntament compleixi el Programa d’accions climàtiques incloses en l’avantprojecte de Llei de canvi climàtic.

7.10. Moció presentada pel Grup Municipal de la CUP  de col·laboració municipal en activitats ciutadanes mitjançant la cessió de materials i l’oferiment de recursos de suport.

7.11. Moció presentada pel Grup Municipal de Junts per Tarragona per a la instal·lació d’una cambra hiperbàrica a Tarragona.

7.12. Moció presentada pel Grup Municipal de Ciutadans sobre la instal·lació d’un semàfor o una altra mesura en l’encreuament de la N-340 d’accés i sortida de Cala Romana.

7.13. Moció presentada pel Grup Municipal de Ciutadans per a aplicar un Pla integral de dignificació del barri de Torreforta.

7.14. Moció presentada pel Grup Municipal de Ciutadans sobre l’arbrat de la ciutat de Tarragona.

Segells de reconeixement d’administració oberta