Esteu aquí: Inici L'Ajuntament Govern Notícies de govern i oposició Notícies 2020 Alcalde i hostalers alerten els propietaris d'establiments i clients de la importància de mantenir les mesures de seguretat

Alcalde i hostalers alerten els propietaris d'establiments i clients de la importància de mantenir les mesures de seguretat

Alcalde i hostalers alerten els propietaris d'establiments i clients de la importància de mantenir les mesures de seguretat

Ricomà: “Ens hem de prendre molt seriosament el confinament d’aquest dissabte al Segrià. És un avís”
Alcalde i hostalers alerten els propietaris d'establiments i clients de la importància de mantenir les mesures de seguretat L'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà (esquerra), i el president de l'AEHTC, Javier Escribano.
05/07/2020

L’Ajuntament de Tarragona i l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Tarragona (AEHTC) han volgut donar un missatge de responsabilitat a propietaris d’establiments, però també a la ciutadania en general. Tant l’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, com el President de l’Associació, Javier Escribano, han volgut donar un missatge d’alerta davant “la relaxació de les mesures de seguretat a la ciutat, concretament a les terrasses” i remarcar que s’han de seguir mantenint totes les precaucions amb seny i responsabilitat, ja que “el confinament que s’ha hagut de fer al Segrià aquest dissabte ens l’hem de prendre com un avís molt seriós del que ens pot passar aquí i a tot arreu”, ha apuntat Ricomà.

L’alcalde ha mostrat la seva preocupació “per la relaxació de les mesures de seguretat amb què alguns establiments estan actuant. Algunes terrasses no mantenen les distàncies exigides”, a més ha anunciat que l’Ajuntament “intensificarà les inspeccions i les sancions”, però això no s’aconseguirà sinó es fa “amb l’actuació responsable de totes les persones: propietaris i clients”.

Per la seva banda, Javier Escribano, ha destacat que l’Associació “sempre estarà al costat dels empresaris que treballen honradament i compleixen amb la normativa vigent, però mai amb aquells que es salten les normes”. El president ha animat als ciutadans ha “anar a les terrasses i restaurants que sí que compleixen amb la normativa i ens garanteixen la salut de tots” i ha alertat que "si hem de tornar a tancar això suposarà la pèrdua de molts llocs de treball i alguns establiments hauran de tancar per sempre”.

L’alcalde de Tarragona ha finalitzat que “si ho hem estat fent prou bé durant molts mesos, no ho espatllem ara. Volem una Tarragona activa i que la tinguem depèn de què actuem amb més responsabilitat que mai. Recordeu: distància, mascareta i higiene”.

Segells de reconeixement d'administració oberta