Esteu aquí: Inici L'Ajuntament Govern Notícies de govern i oposició Notícies 2020 Cinta Pastó, nova consellera de l'Ajuntament de Tarragona

Cinta Pastó, nova consellera de l'Ajuntament de Tarragona

Cinta Pastó, nova consellera de l'Ajuntament de Tarragona

Pastó assumeix la presidència del Patronat Municipal de Turisme i les àrees de Contractació i Domini Públic
Cinta Pastó, nova consellera de l'Ajuntament de Tarragona L'acte de presa de possessió ha tingut lloc a la Sala dels Tarragonins Il·lustres. Foto: Mauri.
24/07/2020

El Consell Plenari d’avui divendres 24 de juliol de 2020 ha engegat amb la presa de possessió de la nova consellera municipal, Maria Cinta Pastó i Sales; després de la renúncia de Laura Castel al càrrec que ocupava. L’acte s’ha dut a terme al Saló dels Tarragonins l·lustres de l’Ajuntament de manera presencial, i s’ha pogut seguir a través del canal de YouTube de l’Ajuntament, en la mateixa sessió del consell Plenari.

L’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, ha presidit l’acte i li ha atorgat a la nova consellera l’agulla i la medalla de consellera i el bastó, com a quarta tinent d’alcalde i seguidament ha donat continuació el plenari.

Cinta Pastó Sales va néixer al barri del Serrallo de Tarragona l’any 1959, on la seva família hi està arrelada des de fa moltes generacions. És llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona (1988). Metge adjunt d’urgències a Villablanca, Serveis Assistencials des de 1991. Fins ara ha treballat com a metgessa a l’ICS, desenvolupant la seva tasca al CAP Sant Pere i Sant Pau.

Amb motiu de la nova incorporació la consellera assumeix les competències de presidenta del Patronat Municipal de Turisme i consellera responsable de Ciutats Patrimoni de la Humanitat, Contractació i Domini Públic. Així mateix s’han assumit els canvis següents en el cartipàs municipal: el conseller Manel Castaño assumeix l’àrea de Desenvolupament Econòmic; el conseller Jordi Fortuny assumeix el projecte del Banc d’Espanya i Relacions Internacionals i la consellera Paula Varas, Pressupostos Participatius.

Segells de reconeixement d'administració oberta