Esteu aquí: Inici L'Ajuntament Govern Notícies de govern i oposició Notícies 2020 El periodista Xavier de Gispert, nou gerent de l'Empresa de Mitjans de Comunicació

El periodista Xavier de Gispert, nou gerent de l'Empresa de Mitjans de Comunicació

El periodista Xavier de Gispert, nou gerent de l'Empresa de Mitjans de Comunicació

En els últims anys, De Gispert ha exercit a mitjans com el 'Diari de Tarragona' i 'Ara Balears'
25/09/2020

Xavier de Gispert i Zegrí ha guanyat el concurs públic per la gerència de l’Empresa Municipal de Mitjans de Comunicació de Tarragona (EMMCT). El procés es va engegar el passat mes de febrer i ha culminat aquesta mateixa setmana.

El candidat ha obtingut la millor puntuació en la fase d’oposició i posterior valoració de mèrits. Passades totes proves, ha quedat primer classificat en el procés de selecció enfront de les altres tres persones finalistes.

La presidenta de l’EMMCT, Paula Varas, ho ha comunicat aquest dijous al Consell d’Administració de l’empresa pública.

De Gispert és llicenciat en periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona i la Vasco-Euskal Herriko Unibertsitatea, i màster en Periodisme Digital i Direcció de Projectes de Comunicació Digital, per la Universitat Oberta de Catalunya.

Nascut a Barcelona fa 37 anys, el 1983, ha desenvolupat la seva carrera professional a cavall entre Mallorca i Tarragona. En els últims cinc anys ha exercit com a cap de l’àrea digital del Diari de Tarragona, i coordinador i periodista a l’ARA Balears.

Segells de reconeixement d'administració oberta