Esteu aquí: Inici L'Ajuntament Govern Notícies de govern i oposició Notícies 2020 La Conselleria de Nova Ciutadania de l’Ajuntament de Tarragona engega una campanya de prevenció de la COVID-19

La Conselleria de Nova Ciutadania de l’Ajuntament de Tarragona engega una campanya de prevenció de la COVID-19

La Conselleria de Nova Ciutadania de l’Ajuntament de Tarragona engega una campanya de prevenció de la COVID-19

Hi intervenen representants de les diverses comunitats de residents a Tarragona
26/10/2020

Representants de les diverses comunitats de residents a Tarragona, tant nascuts a l’estranger com aquí amb familiars de fora, participen de la campanya informativa ‘Cuidem-nos. Tot depèn de nosaltres’ promoguda per l'Ajuntament de Tarragona.

Els protagonistes de la campanya audiovisual, impulsada des de la Conselleria de Nova Ciutadania, recorden a la població les principals mesures per prevenir els contagis de COVID-19 davant aquesta segona onada de propagació que estem vivint, com ara la distància entre persones, la higiene de mans i l’ús de la mascareta. 

L’audiovisual és el resum de 12 vídeos enregistrats en diferents llengües adreçats a les seves pròpies comunitats per plasmar la diversitat i el plurilingüisme de Catalunya. La peça resultant ha estat una iniciativa d’autogestió on els recursos tècnics i humans han estat assumits pels propis protagonistes. La consellera de Nova Ciutadania, Paula Varas, ha explicat que “aquest esforç de visualització és un exercici de ciutadania que recolza la lluita de tots contra la pandèmia”.  

Durant la producció de la peça, s’ha treballat amb col·lectius de persones d’origen senegalès, àrab, anglès, búlgar, polonès, francès, alemany, xinès, rus, romanès, ghanès i llatinoamericà. La campanya es complementa amb el programa de Tarragona Ràdio ‘Tarragonins i tarragonines del món’

Segells de reconeixement d'administració oberta