Esteu aquí: Inici L'Ajuntament Govern Notícies de govern i oposició Notícies 2020 L'Ajuntament desmenteix una informació falsa sobre l'ocupació de platges a l'estiu

L'Ajuntament desmenteix una informació falsa sobre l'ocupació de platges a l'estiu

L'Ajuntament desmenteix una informació falsa sobre l'ocupació de platges a l'estiu

Es demana prudència a la ciutadania a l'hora d'assumir i reproduir informacions que no provenen de canals oficials
L'Ajuntament desmenteix una informació falsa sobre l'ocupació de platges a l'estiu Imatge d'arxiu de la plaça de la Font des del balcó del Palau Municipal. Foto: Isaias Mena.
22/04/2020

L'Ajuntament de Tarragona vol desmentir rotundament la veracitat d'una carta enviada als domicilis i de la imatge que la reprodueix, que està corrent per les xarxes socials i grups de WhatsApp.

A la carta, signada per l'alcalde i amb el logotip de l’Ajuntament, s’explica la distribució de la població per zones de cara al mes d'agost a tres platges de la ciutat. Aquesta informació és totalment falsa. 

Es demana a tots els tarragonins i tarragonines que siguin molt prudents a l'hora de donar per bones informacions que en cap cas surten de les fonts oficials de l'Ajuntament, així com de fer-ne extensiva la seva reproducció. 

L'Ajuntament lamenta la irresponsabilitat de les persones que fan accions com aquesta i més encara mentre estem vivint la situació actual d’alarma pel coronavirus.

Finalment s’informa que s’està estudiant si se’n deriven responsabilitats penals i s’actuarà en conseqüència.

Segells de reconeixement d'administració oberta