Esteu aquí: Inici L'Ajuntament Govern Notícies de govern i oposició Notícies 2020 L'Ajuntament implementa millores a la plaça dels Infants

L'Ajuntament implementa millores a la plaça dels Infants

L'Ajuntament implementa millores a la plaça dels Infants

S'han reposat diverses palmeres mortes i s'han plantat nous arbres que faran ombra a la zona de jocs infantils
L'Ajuntament implementa millores a la plaça dels Infants Foto: Mauri.
20/07/2020

La Conselleria de Territori de l’Ajuntament de Tarragona està efectuant una intervenció a la plaça dels Infants que consisteix en la reposició de sis palmeres, que havien mort, i la plantació de diversos arbres per tal que la plaça tingui zones d’ombra, especialment, en l’espai dels  jocs infantils. A més de la plantació vegetal, es millorarà la seguretat amb la construcció d’una tanca perimetral de fusta en la zona de jocs per a la canalla i s’instal·larà una taula per a jugar als escacs.

Segons Xavi Puig, conseller de Territori, "es tracta d'una intervenció que pot millorar l'aspecte de la plaça i a la qual el present govern ha afegit algunes millores addicionals respecte al pla que ens vam trobar, com per exemple la taula d'escacs, els punts d'ombra o l'abast d'algunes actuacions. Es una de les moltes actuacions que anirem fent al barri del port, un espai que serà clau per la revitalització del centre de Tarragona".

Les obres formen part de les propostes dels darrers pressupostos participatius i es van adjudicar a l’empresa Urbaser SA, per 48.322 euros, IVA inclòs.

Segells de reconeixement d'administració oberta