Esteu aquí: Inici L'Ajuntament Govern Notícies de govern i oposició Notícies 2020 L'Ajuntament promou una acció integral de millora a Sant Salvador

L'Ajuntament promou una acció integral de millora a Sant Salvador

L'Ajuntament promou una acció integral de millora a Sant Salvador

Les actuacions consisteixen en la coordinació dels serveis de neteja, jardineria, Brigada Municipal i mobilitat per posar a punt el barri
L'Ajuntament promou una acció integral de millora a Sant Salvador Foto: David Oliete.
21/10/2020

L’Ajuntament de Tarragona està executat una acció Integral de millora a Sant Salvador que consisteix en actuacions al mobiliari urbà de tots els carres i places. Les actuacions també inclouen la millora de l’arbrat i una neteja intensiva de tot el barri i especialment a la zona d’Interblocs, on equips de Neteja Pública han estat retirant ferralla i altres residus voluminosos llençats a la via pública.  

“Estem fent una actuació integral que inclou diferents àrees de l’Ajuntament i coordinada amb l’associació de veïns. Feia molta falta perquè fa molts anys que no s’actuava a aquest barri”, explica el portaveu municipal, Xavier Puig.  

Aquesta acció integral de millora va començar fa uns dies amb la poda d’arbres de l’avinguda de Sant Salvador i al voltant dels jocs infantils. També s’estan retallant soques d’arbres que estaven malalts i podien suposar un perill pels vianants. En les properes setmanes es reposaran per arbres nous. A la plaça Abat Oliva també s’han retallat les branques dels arbres per guanyar visibilitat les lluminàries i així guanyar en seguretat en tot aquest espai.   

Aquesta actuació integral al barri també inclou una neteja intensiva a tots els carrers i places del barri. A la zona d’Interblocs —on s’acumulen molts vehicles— s’està treballant conjuntament amb l’associació de veïns, que instarà als propietaris que donin de baixa els vehicles perquè puguin ser retirats.  

Totes les actuacions s’aniran realitzant durant els mesos vinents fins a tenir a punt tot el barri.

Segells de reconeixement d'administració oberta