Esteu aquí: Inici L'Ajuntament Govern Notícies de govern i oposició Notícies 2020 L'alcalde convoca la primera Taula Estatègica de Desenvolupament Econòmic

L'alcalde convoca la primera Taula Estatègica de Desenvolupament Econòmic

L'alcalde convoca la primera Taula Estatègica de Desenvolupament Econòmic

La trobada tindrà lloc virtualment aquest dijous al matí i comptarà amb la participació de representants del món empresarial, sindical i del tercer sector, entre d'altres
L'alcalde convoca la primera Taula Estatègica de Desenvolupament Econòmic Imatge d'arxiu de la plaça de la Font. Foto: Isaias Mena.
15/04/2020

Aquest dijous, 16 d’abril, d’11 a 13 h del matí, l’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, i la consellera de Desenvolupament Econòmic, Laura Castel, han convocat la primera reunió de la Taula Estratègica de Desenvolupament Econòmic. En aquesta primera trobada, de caràcter virtual, les entitats convocades rebran informació de les mesures ja preses per l’Ajuntament de Tarragona davant la crisi del Covid-19, així com l’anàlisi de la situació actual.

A partir d’aquí s’iniciarà una ronda d’intervencions per part de les entitats participants, i seguidament es valorarà i es tindrà en compte l’aportació de noves propostes de suport i reactivació de l’activitat econòmica en la situació en la qual ens trobem per part dels assistents.

La taula va ser convocada la setmana passada i han confirmat la seva assistència: la Cambra de Comerç de Tarragona, la CEPTA, PiMEC, CCOO, UGT, representants de la Confederació de Treballadors Autònoms de Catalunya, la URV i representants de les associacions empresarials dels polígons Riuclar, Entrevies, Francolí i Les Gavarres. També estan convocades l’AEQT, l’AEST, la Cambra de la Propietat Urbana, representants del tercer sector de Tarragona, la Confraria de Pescadors, l’Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre, l’Associació d’hotels de Tarragona i Port Aventura.

 

Segells de reconeixement d'administració oberta