Esteu aquí: Inici L'Ajuntament Govern Notícies de govern i oposició Notícies 2020 L'alcalde Pau Ricomà reivindica "un país per a tots" a l'ofrena floral de l'11 de setembre

L'alcalde Pau Ricomà reivindica "un país per a tots" a l'ofrena floral de l'11 de setembre

L'alcalde Pau Ricomà reivindica "un país per a tots" a l'ofrena floral de l'11 de setembre

Aquest any, l’acte ha estat marcat per les estrictes mesures de seguretat per evitar aglomeracions; per aquesta raó, les institucions i entitats han fet una ofrena esglaonada.
11/09/2020

Avui a les 9 del matí ha començat el tradicional acte de l’ofrena floral al monument a Rafael Casanova, amb motiu de la commemoració de la Diada de l’11 de setembre. Aquest any, l’acte ha estat marcat per les estrictes mesures de seguretat per evitar aglomeracions; per aquesta raó, les institucions i entitats han fet una ofrena esglaonada.

L’alcalde ha obert l’acte amb un discurs on ha destacat que la celebració d’aquest 11 de setembre es feia en “circumstàncies excepcionals” com tants altres de la història recent del nostre país. També ha volgut recordar que és el tercer any que es celebra la diada amb “presos i exiliats polítics a qui se’ls neguen els beneficis penitenciaris”. És en aquest context que l’alcalde Pau Ricomà ha fet una crida a “la canalització política de les diferències” per aconseguir una “ciutat i un país millors, que tothom pugui sentir com a propis”.

Un cop acabat el discurs, l’alcalde ha fet l’ofrena floral acompanyat dels portaveus de la corporació municipal i la Banda Municipal de Tarragona ha tocat el Cant dels Segadors. Posteriorment, entitats econòmiques i sindicals, partits polítics, entitats culturals i finalment entitats esportives han anat fet l’ofrena de manera esglaonada per evitar aglomeracions.
 

Segells de reconeixement d'administració oberta