Esteu aquí: Inici L'Ajuntament Govern Notícies de govern i oposició Notícies 2020 L'alcalde rep els representants de la plataforma Rebrotem la Ribera de l'Ebre

L'alcalde rep els representants de la plataforma Rebrotem la Ribera de l'Ebre

L'alcalde rep els representants de la plataforma Rebrotem la Ribera de l'Ebre

L’Ajuntament col·labora amb aquesta iniciativa solidària
L'alcalde rep els representants de la plataforma Rebrotem la Ribera de l'Ebre L'alcalde Pau Ricomà amb els representants d'Unió de Pagesos i de la plataforma Rebrotem. Foto: Mauri.
17/07/2020

L’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, ha rebut aquest divendres el coordinador de la Unió de Pagesos de la Ribera d’Ebre, Ernest Cubells, i el portaveu de la plataforma Rebrotem, Roger Heredia, amb motiu de la campanya de micromecentatge que té com objectiu apadrinar els terrenys afectats pel foc a la Ribera.

L’alcalde, Pau Ricomà, ha expressat el suport de l’Ajuntament a aquesta iniciativa solidària amb els afectats per l’incendi a la Ribera de l’Ebre i la col·laboració municipal en tot allò que sigui possible. En aquest sentit, les persones de la nostra ciutat que han col·laborat en el micromecentatge podran recollir els lots premiats al propi Ajuntament, a la plaça de la Font.

La Plataforma Rebrotem va néixer arran de l'incendi que va calcinar unes 5.000 hectàrees.

Per a més informació podeu consultar el web www.projecterebrotem.cat i per fer donacions podeu consultar el web https://ca.goteo.org/project/rebrotem

 

Segells de reconeixement d'administració oberta