Esteu aquí: Inici L'Ajuntament Govern Notícies de govern i oposició Notícies 2020 Sessió ordinària del Consell Plenari

Sessió ordinària del Consell Plenari

Sessió ordinària del Consell Plenari

Tindrà lloc dijous, dia 30, a les 9.30 h
Sessió ordinària del Consell Plenari Foto: Laia Díaz
27/01/2020

Ja es pot consultar a la Seu Electrònica l'ordre del dia de la sessió ordinària del Consell Plenari, que tindrà lloc dijous, dia 30, a les 9.30 h.

Podeu seguir la sessió en directe a Tarragona Ràdio (96.7 FM) i per Internet en aquest enllaç.

També es retransmetrà per Twitter amb l'etiqueta #pletgn.

 

Mocions

6.1. Moció presentada pel Grup Municipal del PP per a impulsar polítiques de suport a les comunitats de propietaris de Tarragona.

6.2. Moció presentada pel Grup Municipal de la CUP en relació amb l’accident a IQOXE i el complex petroquímic al Camp de Tarragona.

6.3. Moció presentada pel Grup Municipal de Junts per Tarragona per reobrir a la ciutadania la Ciutat de Repòs i de Vacances.

6.4. Moció presentada pel Grup Municipal de Ciutadans en relació amb la gestió de la Ciutat Residencial de Tarragona.

6.5. Moció presentada pel Grup Municipal Socialista per a la col·locació d’una rotonda a la cruïlla entre l’avinguda Països Catalans i el carrer Marcel·lí Domingo, elaborada per l’Associació de Veïns de la Unió.

6.6. Moció presentada pel Grup Municipal de la CUP per tal que a Tarragona no hi tornin a atracar vaixells militars i de guerra.

6.7. Moció presentada pel Grup Municipal de Junts per Tarragona de rebuig a la resolució de la Junta Electoral Central respecte al president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra i Pla, i l’eurodiputat Oriol Junqueras i Vies, elaborada per l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) i l’Associació Catalana de Municipis (ACM).

6.8. Moció presentada pel Grup Municipal de Ciutadans sobre la gestió del Palau d’Esports Catalunya de l’Anella Mediterrània de Tarragona.

6.9. Moció presentada pel Grup Municipal Socialista sobre la creació d’un casal de joves amb diversitat funcional.

6.10. Moció presentada pel Grup Municipal de Junts per Tarragona de suport per incloure la sardana a la llista representativa del patrimoni cultural immaterial de la humanitat de la UNESCO.

6.11. Moció presentada pel Grup Municipal de Ciutadans per instar el Parlament a crear una comissió d’investigació per l’accident del Polígon Químic de Tarragona i per millorar la seguretat.

6.12. Moció presentada pel Grup Municipal de Junts per Tarragona per millorar la convivència, el benestar i la tinença d’animals.

6.13. Moció presentada pel Grup Municipal de Ciutadans per a l’adaptació dels parcs infantils de Tarragona.

6.14. Moció presentada pel Grup Municipal de Ciutadans sobre la dignificació i un pla d’usos de la Casa de la Torre Forta.

Segells de reconeixement d'administració oberta