Esteu aquí: Inici L'Ajuntament Govern Notícies de govern i oposició Notícies 2021 El 26 de març se celebrarà un ple extraordinari de la química

El 26 de març se celebrarà un ple extraordinari de la química

El 26 de març se celebrarà un ple extraordinari de la química

La sessió plenària abordarà la prevenció, seguretat, salut i futur de la indústria química
El 26 de març se celebrarà un ple extraordinari de la química Interior del Saló de Plens, al Palau Municipal. Foto: Isaias Mena.
25/02/2021

L’Ajuntament de Tarragona celebrarà el 26 de març a les 9 h un plenari extraordinari i telemàtic de la química que portarà per títol Prevenció, seguretat, salut i futur de la indústria química. Aquest plenari estava previst celebrar-se l’any passat però, per causa de la crisi epidemiològica, es va ajornar sense data.

“Es tracta d’una jornada pública que mai abans s’ha fet i d’on sortirà una declaració institucional amb visió de futur. L’objectiu és fomentar el debat i escoltar les veus a propòsit de la indústria al territori. Mai s’havien portat veus externes al Plenari, parlarem del tema i escoltarem a tothom”, remarca el portaveu del govern municipal, Manel Castaño. I afegeix: “Com a govern som conscients de la importància de la indústria química i volem una química segura. Arran de l’accident d’Iqoxe ja vam començar a fer una sèrie de reunions i ens vam pronunciar amb una declaració institucional. Quedava pendent un ple monogràfic i això és el que farem el 26 de març”.

Amb la voluntat de tenir una visió el més complerta i transversal possible, tots els grups polítics representats a l’Ajuntament de Tarragona van acordar prendre la decisió de convidar a participar-hi a diferents entitats, entre les què n’hi haurà de veïnals, ambientals, empresarials, sindicals, docents, de recerca, així com també administracions com la Generalitat de Catalunya.

Cada un dels representants que hi participin disposaran de deu minuts per exposar el seu punt de vista i no serà interpel·lat en cap moment pels membres del consell durant la sessió.

Segells de reconeixement d'administració oberta