Esteu aquí: Inici L'Ajuntament Govern Notícies de govern i oposició Notícies 2022 Aquest divendres s'acaba el termini per votar les preguntes que l'alcalde respondrà a la Conferència de Ciutat

Aquest divendres s'acaba el termini per votar les preguntes que l'alcalde respondrà a la Conferència de Ciutat

Aquest divendres s'acaba el termini per votar les preguntes que l'alcalde respondrà a la Conferència de Ciutat

De les 25 preguntes que la ciutadania ha fet arribar a l’Ajuntament, Pau Ricomà respondrà les cinc més votades a l’espai web habilitat
Aquest divendres s'acaba el termini per votar les preguntes que l'alcalde respondrà a la Conferència de Ciutat Foto: Isaias Mena.
16/06/2022

El pròxim dimarts, 21 de juny, l’alcalde, Pau Ricomà, oferirà la Conferència de Ciutat 2022 a les 19 h del vespre al Teatre Metropol. A la conferència d’enguany, que porta per títol “Avancem cap a la Tarragona inclusiva, sostenible i cohesionada”, l’alcalde farà un balanç de l’acció de govern i parlarà de l'estat de la ciutat i dels projectes i reptes de futur.   

Com a novetat, aquest any l'Ajuntament de Tarragona obre la porta a respondre les inquietuds i preguntes d'aquells ciutadans i ciutadanes que vulguin dirigir-se a l'alcalde de la ciutat. En aquest sentit, l’Ajuntament va habilitar un espai web on es podien formular les consultes d’interès general que els tarragonins i tarragonines vulguin adreçar a Ricomà. De les 25 preguntes que ha proposat la ciutadania, les cinc que rebin més vots afirmatius fins demà al mateix web seran respostes per l’alcalde a la conferència. Pel que fa al procés de votació, la ciutadania pot votar afirmativament (amb un "Sí") o negativament (amb un "No") totes les preguntes que es vulgui.   

Amb aquesta iniciativa, l’Ajuntament de Tarragona vol animar la ciutadania a participar de la conferència, que es podrà seguir en directe per Tarragona Ràdio.

Voteu les preguntes plantejades a l'espai web de l'alcalde.

Segells de reconeixement d'administració oberta