Esteu aquí: Inici L'Ajuntament Govern Notícies de govern i oposició Notícies 2022 L'alcalde de Tarragona pronunciarà la conferència de ciutat el pròxim 21 de juny

L'alcalde de Tarragona pronunciarà la conferència de ciutat el pròxim 21 de juny

L'alcalde de Tarragona pronunciarà la conferència de ciutat el pròxim 21 de juny

Es convoca a la ciutadania a participar formulant preguntes a l'alcalde de manera telemàtica
L'alcalde de Tarragona pronunciarà la conferència de ciutat el pròxim 21 de juny Foto: Isaias Mena.
08/06/2022

El pròxim dimarts, 21 de juny, l’alcalde, Pau Ricomà, oferirà la conferència de ciutat 2022 a les 19 h del vespre al Teatre Metropol. A la conferència d’enguany, que porta per títol Avancem cap a la Tarragona inclusiva, sostenible i cohesionada, l’alcalde farà un balanç de l’acció de govern i parlarà de l'estat de la ciutat i dels projectes i reptes de futur.  

Com a novetat, aquest any l'Ajuntament de Tarragona obre la porta a respondre les inquietuds i preguntes d'aquells ciutadans i ciutadanes que vulguin dirigir-se a l'alcalde de la ciutat. En aquest sentit, l’Ajuntament ha habilitat un espai web on es podran formular les consultes d’interès general que els tarragonins i tarragonines vulguin adreçar a Ricomà. El període de plantejament de preguntes s'obre el dimecres 8 de juny i estarà habilitat fins al proper diumenge 12 de juny. Les propostes rebudes se sotmetran a votació popular del 14 al 17 de juny i les cinc preguntes més votades seran respostes per l’alcalde a la conferència. Quan s'obri el període de votació el mateix espai web habilitarà l'enllaç des d'on es podrà accedir a la votació.   

Amb aquesta iniciativa, l’Ajuntament de Tarragona vol animar la ciutadania a participar de la conferència.

Consulteu tota la informació a l'espai web 'Pregunta a l'alcalde'.

Segells de reconeixement d'administració oberta