Esteu aquí: Inici L'Ajuntament Govern Notícies de govern i oposició Notícies 2022 Sessió ordinària del Consell Plenari del divendres 16 de setembre de 2022

Sessió ordinària del Consell Plenari del divendres 16 de setembre de 2022

Sessió ordinària del Consell Plenari del divendres 16 de setembre de 2022

Tindrà lloc a la Sala Genius del Palau de Congressos per filtracions d'aigua al Saló de Plens
Sessió ordinària del Consell Plenari del divendres 16 de setembre de 2022 Foto: Isaias Mena.
14/09/2022

Ja es pot consultar l'ordre del dia del Consell Plenari ordinari que tindrà lloc el divendres 16 de setembre, a les 9 h, al Saló de Plens del Palau Municipal. En acabar la sessió plenària tindrà lloc una junta general extraordinària de l'Empresa Municipal de Transports Públics de Tarragona. El Plenari es farà de forma presencial i serà obert al públic. A més, també podreu seguir el Plenari a:

  • Tarragona Ràdio (96.7 FM i per Internet). 
  • A Twitter amb l'etiqueta #pletgn.

El Consell Plenari estava previst inicialment que tingués lloc, com és habitual, al Saló de Plens, però es traslladarà a la Sala Genius del Palau de Congressos. La matinada de dimarts a dimecres, a causa de la tempesta intensa que va afectar la ciutat, es van produir filtracions d’aigua al Saló de Plens. 

Cal recordar que actualment s’estan realitzant les obres de rehabilitació de la coberta del Palau Municipal, i per dur a terme l’actuació necessària, s’havia desmuntat la coberta del Saló de Plens i s’havia impermeabilitzat la sala amb lones de gran resistència. Però amb la intensa pluja, el vent i les pedregades de la nit del dimarts, aquestes van cedir. Ara, per una qüestió de salubritat cal traslladar l’activitat del Saló de Plens a l’espera que s’eixugui.  

A causa del canvi d'ubicació no es podrà oferir el servei d'streaming

Mocions

 

Segells de reconeixement d'administració oberta