Esteu aquí: Inici Mobilitat i transports En vehicle privat L'aparcament a Tarragona

Aparcar a Tarragona

L'aparcament a Tarragona

Al centre de Tarragona hi ha 47.386 vehicles censats i 5.129 places d'aparcaments en superfície, el que significa uns 9 vehicles per cada plaça.

 

Què fem per millorar la mobilitat?

Aquesta situació requereix una regulació que faciliti l'estacionament. Per tal d'evitar les voltes buscant on aparcar, el consegüent trànsit i el col·lapse a la ciutat millorem la mobilitat regulant els aparcaments i generant una major fluïdesa entre els vehicles estacionats.

 


 

Què aconseguim regulant l'estacionament?

A conseqüència d'això, la ciutat redueix la contaminació ambiental que suposa el constant trànsit de vehicles; la crispació i, a més; la despesa econòmica en carburant per part de l'usuari. En definitiva, millorem la mobilitat.

 


 

Qui s'encarrega de gestionar l'aparcament?

A la nostra ciutat, l'organisme encarregat de gestionar l'aparcament a la via pública i també l'aparcament vigilat als tradicionals aparcaments tancats, alguns d'ells soterrats, és l'empresa 'Aparcaments Municipals de Tarragona, S.A' (AMT).

Té com a objectius facilitar l’estacionament de vehicles a Tarragona, tant als ciutadans com als visitants, dinamitzar l’economia urbana facilitant l’aparcament per al comerç, l’hostaleria, la vida cultural, etc. i millorar la mobilitat a la ciutat.

 


 

Contacta amb l' AMT

 

Horari d'oficines d'atenció al client:

  • De dilluns a divendres de 8.15 a 14.30 h. Tardes de dilluns i dimarts de 16 a 18.30 h.
  • Temporada d'estiu (juny, juliol, agost i setembre) de dilluns a divendres de 8.15 a 14.30 h.

 

 

Segells de reconeixement d’administració oberta