Esteu aquí: Inici Mobilitat i transports Transport

Autobús

El transport en bus

L'autobús és el transport públic col·lectiu a motor per excel·lència. La xarxa d'autobusos queda integrada pels urbans que donen servei a municipis o àrees urbanes, i els que connecten diferents localitats, els interurbans.

La capacitat d'un autobús varia entre els 20 i els 80 passatgers, aproximadament, en funció de si és urbà o interurbà. Això fa que, tot i tractar-se d'un vehicle a motor, el consum d'energia i les emissions per passatger siguin molt més petites que la d'un vehicle privat.

Bus urbà

L'Empresa Municipal de Transports de Tarragona és l’empresa pública que gestiona totes les línies de transport urbà de superfície dintre del municipi.

 

Bus interurbà

Tarragona disposa d’una estació d’autobusos ubicada al centre de la ciutat i línies amb la majoria de localitats de la zona. Compta amb empreses de línies internacionals i nacionals.

Entre les primeres, Flexibus (Eurolines) (902 40 50 40 / 977 22 44 00). Com a nacionals, operen Alsa (902 42 22 42), amb línies entre Tarragona i les principals ciutats d’Euskadi, Andalusia i Madrid; i Hife (902 119 814 / 977 240 983) que connecta Tarragona amb Saragossa i València, amb enllaços a Madrid, Extremadura, Sant Sebastià, Burgos i Santander.

Ubicació i contacte de l'Estació d'autobusos de Tarragona.

Segells de reconeixement d'administració oberta