Esteu aquí: Inici Salut Agenda 2023 Abril, el mes de la salut 2023 Marxa nòrdica

Marxa nòrdica

Des de l'Associació Contra el Càncer a Tarragona, en col·laboració amb Alliberadrenalina, i dins el nostre programa de Benestar Físic, realitzem l'activitat de Marxa Nordica per a pacient oncològic tots els dijous de 17:30 a 18:30 hores, durant el mes d'abril.

La Marxa Nordica consisteix en caminar amb uns bastons especialment dissenyats per al desenvolupament d'aquesta activitat física, amb l'objectiu d'optimitzar l'esforç físic realitzat en el moviment bio-mecànic del nostre cos al caminar. Això s'aconsegueix gràcies a la implicació del tren superior que es suma a les cames i al maluc augmentant la eficàcia del desplaçament, augmentant la velocitat i realitzant més quilòmetres/hora que en condicions "normals" o bé també fatigant-se menys per a una mateixa distància recorreguda donat que l'esforç es reparteix més per tot el cos en diferents grups musculars.

Aquesta activitat té una durada aproximada d'una hora i es desenvolupa setmanalment els dijous de 17:30 a 18:30 hores de manera gratuïta per un expert del Club Esportiu Alliberaadrenalina amb el suport del fisioterapeuta de l'Associació. No fa falta equipament (bastons) ja que es proporcionen per l'Associació Contra el Càncer a Tarragona.

Per a més informació en relació a aquesta activitat podeu enviar un correu electrònic a tarragona@contraelcancer.es

Més informació sobre aquest esdeveniment…

Marxa nòrdica
Què
Esports
Quan
06/04/2023 a 17:30 a
27/04/2023 a 18:30
Localització
Telèfon de contacte
900 100 036
Preu
Gratuït
Organitzat per 
Associació contra el càncer a Tarragona i CE Alliberadrenalina
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta