Esteu aquí: Inici Salut Agenda 2023 Cadena humana solidària pel Càncer de Mama

Cadena humana solidària pel Càncer de Mama

En el marc del Dia Mundial Contra el Càncer de Mama, l'Associació Contra el Càncer a Tarragona torna a reivindicar la importància que 'El Rosa és més que un color' amb l'objectiu de retornar la identitat mobilitzadora d'aquest color.

La campanya #ElRosaEsMásQueUnColor fa referència a la necessitat de mantenir el moviment social al centre, ja que ha estat un dels motors principals que ha impulsat grans avenços en la recerca i ha mobilitzat la societat per conscienciar sobre el càncer de mama i augmentar la participació de les dones en el cribratge.
Si bé és cert que la supervivència mitjana de càncer de mama a 5 anys ha augmentat al 85%, no tots els tumors són iguals. Cal millorar el coneixement sobre el càncer de mama triple negatiu, el càncer més agressiu i amb una major capacitat de creixement i proliferació.

Així mateix, darrere del color rosa també hi ha les necessitats socials, emocionals i psicològiques de totes les dones amb càncer de mama, així com tots els serveis de suport gratuïts que presta l'Associació Contra el Càncer de Tarragona.

Per tots aquests motius, i molts més, volem que ens acompanyeu el pròxim dia 19 d'octubre a les 11:30 hores al carrer Major de Tarragona on farem una gran cadena humana per recolzar i acompanyar a les nostres mares, germanes, àvies, filles, amigues, companyes, veïnes... Totes plegades portarem una peça de roba de color rosa per reivindicar que el #ElRosaEsMásQueUnColor.

Més informació sobre aquest esdeveniment…

Cadena humana solidària pel Càncer de Mama
Què
Altres
Quan
19/10/2023 11:30 to 12:00
Localització
Organitzat per 
Associació contra el càncer a Tarragona
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta