Esteu aquí: Inici Salut Agenda 2023 Taller de voluntats anticipades

Taller de voluntats anticipades

Per llei, tenim reconeguts drets que ens permeten decidir fins al final de la nostra vida i que ens permeten mantenir la nostra dignitat i prendre les decisions que volem en el procés final de vida.

El Document de Voluntats Anticipades pot ajudar a fer que la transició sigui serena per a la persona que mor i deixar un dol millor a les persones que es queden. No sempre és fàcil decidir per un altre, és per això que el DVA un regal per un mateix, per la família i per l'equip sanitari; és un gest de generositat cap als i les altres, alhora que ens permet decidir què volem i el què no en el nostre final de vida.

En el taller, analitzarem punt per punt el DVA i aclarirem tots els dubtes que puguin anar sorgint. Impartit per Cristina Lasmarias: Diplomada en Infermera, Llicenciada en Humanitats, Màster Cures Pal·liatives per la Universitat de Vic/Institut Català d'Oncologia i Doctoranda en el Programa de Doctorat en Ciències de la Salut i Socials de la Universitat de Vic- Universitat Central de Catalunya. Actualment, treballa en la direcció assistencial corporativa de l'Institut Català d'Oncologia.

Més informació sobre aquest esdeveniment…

Taller de voluntats anticipades
Què
Cursos i tallers
Quan
11/11/2023 18:00 to 19:30
Localització
Preu
Gratuït amb inscripció prèvia
Venda d'entrades / Inscripcions
Organitzat per 
Associació Contra el Càncer a Tarragona
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta