Esteu aquí: Inici Salut Prevenció de les Addiccions Plataforma Nits Q Activitats

Activitats

Cartell campanya Festa i Descans Qnviuen

Festa i descans Qnviuen

La plataforma Nits Q ha organitzat una campanya de convivència amb el lema "Festa i Descans Qnviuen".

L’objectiu és conscienciar a les diferents parts implicades per poder gaudir del dret a tenir un temps de lleure de qualitat i segur (sense desplaçaments), tot respectant el dret de poder gaudir d’un descans i d’una ciutat sense aldarulls nocturns.

En aquesta campanya s'ha distribuït material específic de la campanya com ara cartells, postals, samarretes i xapes. A més, s'han realitzat tres intervencions-performance, a càrrec de diferents associacions juvenils del teatre de la ciutat: Boikot Teatre i Lemon Produccions, conjuntament amb el grup de dansa Aerodance. En aquestes intervencions, tot jugant amb el tarannà lúdic que propicia l'ambient de l’oci nocturn, s'han transmès missatges que afavoreixin la convivència.

Primera actuació desembre 2008 Segona actuació abril 2009

 

Distintiu de qualitat Q de festa

Inauguració Q de festa a Tarragona

Al juny de 2010 es va inugurar el distintiu de qualitat Q de festa, atorgat pel Departament de Salut de la Generalitat, convertint-se així en la quarta ciutat europea, després de Zuric, París i Brussel·les, que té locals amb aquest distintiu.

Per més informació sobre el Q de festa podeu visitar el web www.qdefesta.cat

 

 

 

Projecte Democràcia, Drogues i Ciutats

Al febrer de 2011 la Plataforma Nits Q va ser convidada a la conferència final del projecte europeu Democràcia, Drogues i Ciutats, New Challenges, New Solutions, que va tenir lloc a a Viena, per tal d'explicar les bones pràctiques que s'han portat a terme amb l’objectiu de crear els mecanismes adequats per ajudar a una millor gestió dels plaers dels que surten de festa, i que s’adoptin conductes que promoguin la salut i previnguin riscos innecessaris.

Segells de reconeixement d’administració oberta