Esteu aquí: Inici Salut Sanitat Seguretat alimentària Campanyes de control alimentari

Campanyes de control alimentari

Durant tot l'any, la Unitat Tècnica de Salut Pública realitza campanyes de control microbiològic dels aliments. Les més habituals són: menjadors col·lectius, bars, restaurants, escoles bressol, hotels, càmpings, venda de carn picada, formatge fresc, gelats, orxates i granissats.

Els objectius de les campanyes són:

  • La millora de la qualitat dels aliments distribuïts a Tarragona, fent especial atenció a aquells que sofreixen una elaboració, manipulació o conservació delicada en la distribució o venda del producte.
  • Conèixer i informar a l'opinió pública de les condicions higièniques i sanitàries dels establiments.
  • Obtenir una àmplia base de dades sobre la qualitat sanitària dels aliments.

Mercats municipals

El control higiènic i sanitari dels mercats inclou els següents punts:

  • Instal·lacions generals: avaluació de les estructures generals i llocs d'ús comú per a tots els venedors, i els plans d'autocontrol aplicats de forma global.
  • Instal·lacions particulars: compliment de la normativa aplicable a cada sector, observació de l'estat de les instal·lacions i la documentació.
Segells de reconeixement d'administració oberta