Esteu aquí: Inici Seguretat Ciutadana Notícies Notícies 2013 Avui dimecres 20 de març es farà una prova de sirenes de risc químic

Avui dimecres 20 de març es farà una prova de sirenes de risc químic

Avui dimecres 20 de març es farà una prova de sirenes de risc químic

Serà una prova per comprovar que funcionen bé i i per fer-ne conèixer el so a tots els ciutadans. En cas d'emergència real, en sentir el senyal d'alarma, caldria tancar-se a casa o a l'edifici més proper fins que sonés la fi d'alarma.
15/03/2013


El proper dimecres 20 de març es realitzarà a Tarragona, així com a d’altres municipis de Catalunya, una prova de so de les sirenes d’avís a la població en cas d’accident químic per tal de comprovar que funcionen bé i per fer conèixer el seu so a tots els ciutadans.

Podeu trobar tota la informació en aquest enllaç.

L’horari en què sonaran les sirenes serà el següent:


Polígon nord Tarragona
11:20 hores: activació en alerta de les sirenes.
11:30 hores: activació de les sirenes en fi d’alerta.
Polígon sud Tarragona
11:40 hores: activació en alerta de les sirenes.
11:50 hores: activació de les sirenes en fi d’alerta.

La Direcció General de Protecció Civil del departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya ha organitzat aquests exercicis d’activacions de sirenes, que formen part de la xarxa general d’alarmes i protecció civil adscrites al Plaseqcat, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tarragona. Durant l’exercici sonaran les sirenes repartides per 37 municipis de Catalunya, el so de les quals és perceptible en una àrea aproximada de 137 km2.

Segells de reconeixement d’administració oberta