Esteu aquí: Inici Seguretat Ciutadana Notícies Notícies 2013 Faltes de furt

Faltes de furt

Faltes de furt

Els autors van sustreure diversos productes d'establiments comercials.
16/09/2013

El passat dijous la Guàrdia Urbana va ser requerida pel vigilant de seguretat d’un establiment supermercat del centre de la ciutat informant que tenia una persona retinguda que havia sostret objectes. En arribar al lloc, el vigilant explica que la dona retinguda havia passat la línia de caixes sense abonar uns productes que duia amagats, que sumaven un valor de 38,47€. Els agents van denunciar-la per una falta de furt, sent citada a judici ràpid.

El mateix dia, va ser denunciat per una falta de furt un individu per intentar sostreure productes del mateix establiment per un valor de 26,35€.

El divendres 13 a les 17:40h, una patrulla d’agents va ser requerida a un centre comercial del centre de la ciutat per una presumpta falta de furt. En arribar, el vigilant de seguretat tenia un home retingut que, segons va explicar, havia intentat sostreure un perfum valorat en 71,50€. L’individu va ser aturat a la sortida de l’establiment i li van localitzar el producte amagat en una bossa de mà, el portava sense l’embolcall de garantia. Els agents van denunciar-lo per com a presumpte autor d’una falta de furt i va ser citat a judici ràpid.

Segells de reconeixement d’administració oberta