Esteu aquí: Inici Cultura i festes Festes i cultura popular Sant Magí

Sant Magí 2020

Un Sant Magí emocionant i segur


Enguany, la celebració de la festa Major de Sant Magí serà, sens dubte, diferent. Per tal de poder viure una festa segura, s'ha treballat per aconseguir una programació de 2020 que incorpora nous continguts en espais físics com virtuals, compactats en els dies oficials 17, 18 i 19 d’agost.

La programació imprescindible no hi faltarà. Pel que fa als actes tradicionals, la Baixada de l’Aigua des de la Brufaganya es farà en un format diferent. L'aigua baixarà de la Brufaganya amb un original vehicle de transport històric, i la distribució de l’aigua, alfàbrega i mides es farà de manera descentralitzada creant més d’un punt de distribució els dies 18 i 19, per tal d’evitar aglomeracions.

En l'apartat musical, se celebrarà el Festival de Sant Magí de l’AMT que, amb invitació prèvia i amb una rotació de públic i artistes, donaran l’oportunitat de gaudir-lo a tothom que ho desitgi. També cal destacar el concert del violinista Ara Malikian, que torna a la ciutat el 17 d'agost per oferir el seu espectacular directe. 

Així mateix, i fruit del treball amb els representants de la iMAGInada, se'n durà a terme una edició adaptada a la realitat sanitària i social. Aquesta edició es desenvoluparà a l’interior del Teatre Auditori Camp de Mart, com és tradicional els dies previs a la festa, en aquest cas els dies 13, 14, 15 i 16 d’agost. 
 

Pots consultar-ne tota la programació sencera, dia a dia, en aquest enllaç
Pots descarregar el programa en pdf en aquest enllaç

 

Segells de reconeixement d’administració oberta