Esteu aquí: Inici Cultura i festes Festes i cultura popular Sant Magí

Sant Magí 2021

Tarragona celebrarà Sant Magí amb una programació adaptada a la situació actual

Amb motiu de la pandèmia de la Covid-19 i seguint les recomanacions del PROCICAT, Sant Magí presenta una programació adaptada a les circumstàncies. La distribució de l’aigua que baixarà des de la Brufaganya seguirà l’esquema de l’any passat, amb un repartiment descentralitzat els dies 18 i 19 d’agost. L’Esbart Santa Tecla tornarà a fer la tradicional representació de Les Contalles de Sant Magí a la plaça de l’Escorxador el dia 15 d’agost, tot i que l’aforament serà limitat amb reserva prèvia. 

El Teatre Auditori del Camp de Mart seguirà l’escenari per excel·lència de activitats culturals de la ciutat, que donarà cabuda tant a les grans cites musicals de Sopa de Cabra el dia 16 i Miki Núñez el dia 17 d’agost; com també acollirà de manera excepcional i a causa de les restriccions sanitàries actuals, la iMAGInada, el festival de l’aMt i el festival Minipop.  

La Imaginada envairà tant els jardins com l’auditori del Camp de mart del 12 al 15 d’agost. Quatre dies en què aquest espai per a la Llibertat d’Expressió organitzat pel col·lectiu La iMAGInada oferirà tot un ventall d’ actes programats per a tots els públics.

També durant el mes d’agost, el Minipop tornarà a aquest escenari, com ja va fer l’any passat, amb un format diferent però el mateix esperit de sempre: música i cultura contemporània per tots els públics en un espai pensat per compartir experiències. 

Consulta els actes dia a dia
O bé descarrega't la TGN Agenda

 

Segells de reconeixement d'administració oberta