Presentació del llibre L’arribada del Braç de Santa Tecla en el 700 aniversari. Història, patrimoni i cultura tradicional

Santa Tecla Tarragona

Què Art, Lletres, Patrimoni i història
Quan 15/09/2023 20:00 to 20:30
Programació Santa Tecla
Localització
Preu Activitat gratuïta
Organitzat per Gremi de Pagesos, Ajuntament de Tarragona i Universitat Rovira i Virgili (Servei de Publicacions)
Afegeix a la teva agenda...

Coordinat per Maria Bonet Donato i Joan Menchon Bes. En farà la presentació la Dra. Francesca Español Bertran, professora emèrita de la Universitat de Barcelona. Aquesta publicació és fruit de les jornades de reflexió científica que es van celebrar els dies 7, 14 i 21 d’octubre de 2021, en el marc de la celebració dels set-cents anys de l’arribada de la relíquia de santa Tecla a la ciutat.

square_img
22/12/2023

Exhaurides les entrades per al concert d'Estopa

Tarragona és una de les ciutats on farà parada la gira de celebració dels 25 anys de carrera de la formació musical

Vegeu-ne més
square_img
19/12/2023

Estopa actuarà a l’Anella Mediterrània el 14 de setembre

Les entrades surten a la venda aquest dijous 21 de desembre a les 12 h

Vegeu-ne més
square_img
25/09/2023

Sandra Ramos: "Santa Tecla és un referent a nivell nacional que ens situa com a capital de la Festa Major"

La consellera de Festes ha lamentat l’accident ocorregut ahir a la nit durant la Traca i ha assegurat que “s’han acomplert totes les estrictes mesures de seguretat”

Vegeu-ne més
square_img
21/09/2023

L’actor Oriol Grau pronuncia un pregó de Santa Tecla irreverent i emotiu reivindicant el paper de la cultura, la llengua i el feminisme

Grau: “En aquesta primera escola de teatre de carrer que és el ball de Dames i Vells, he après l'ofici de fer riure, que tantes satisfaccions m'ha donat a la vida”

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Descarrega’t l’app TGN Agenda i tindràs a mà tota l’activitat de la ciutat de manera permanentment actualitzada. L’aplicació t’informarà dels esdeveniments relacionats amb la cultura, les festes, el patrimoni i l’esport i podràs personalitzar-la segons els teus interessos. Estigues al dia de les festes de Santa Tecla de manera ràpida i senzilla!