Exhaurides les entrades per al concert d'Estopa

Santa Tecla Tarragona

Tarragona és una de les ciutats on farà parada la gira de celebració dels 25 anys de carrera de la formació musical

22/12/2023

En menys de 24 hores s'han esgotat totes les entrades disponibles per al concert que el grup Estopa farà a Tarragona el proper 14 de setembre a les 22 h. Aquesta actuació, que tindrà lloc a l'Anella Meditarrània, es troba dins el conjunt d'activitats que es duran a terme en celebració de la Santa Tecla de 2024.

Les entrades per al concert de Tarragona, que es podien aconseguir a partir d'ahir, 21 de desembre, es van posar a la venda a un preu de 45 euros, un preu més econòmic que en els directes d’Estopa en altres ciutats on el cost oscil·la els 60 euros.

Des de l'Ajuntament de Tarragona, administració organitzadora del concert, la consellera de Cultura i Festes, Sandra Ramos, s'ha mostrat molt satisfeta de la gran rebuda que ha tingut aquest esdeveniment. Ramos remarca que "Tarragona havia d'estar al mapa dels grans esdeveniments culturals. La ciutadania així ho reclamava, i el fet que s'hagin esgotat les entrades demostra que estem en aquest camí".

L'espectacle s'emmarca en la gira que el grup de Cornellà del Llobregat engegarà per tota Espanya, en escenaris com Barcelona, Madrid o Granada per celebrar els 25 anys de carrera musical i la presentació del seu últim àlbum que s'estrenarà el mes de març i porta per títol Estopía.

square_img
22/12/2023

Exhaurides les entrades per al concert d'Estopa

Tarragona és una de les ciutats on farà parada la gira de celebració dels 25 anys de carrera de la formació musical

Vegeu-ne més
square_img
19/12/2023

Estopa actuarà a l’Anella Mediterrània el 14 de setembre

Les entrades surten a la venda aquest dijous 21 de desembre a les 12 h

Vegeu-ne més
square_img
25/09/2023

Sandra Ramos: "Santa Tecla és un referent a nivell nacional que ens situa com a capital de la Festa Major"

La consellera de Festes ha lamentat l’accident ocorregut ahir a la nit durant la Traca i ha assegurat que “s’han acomplert totes les estrictes mesures de seguretat”

Vegeu-ne més
square_img
21/09/2023

L’actor Oriol Grau pronuncia un pregó de Santa Tecla irreverent i emotiu reivindicant el paper de la cultura, la llengua i el feminisme

Grau: “En aquesta primera escola de teatre de carrer que és el ball de Dames i Vells, he après l'ofici de fer riure, que tantes satisfaccions m'ha donat a la vida”

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Descarrega’t l’app TGN Agenda i tindràs a mà tota l’activitat de la ciutat de manera permanentment actualitzada. L’aplicació t’informarà dels esdeveniments relacionats amb la cultura, les festes, el patrimoni i l’esport i podràs personalitzar-la segons els teus interessos. Estigues al dia de les festes de Santa Tecla de manera ràpida i senzilla!