La campanya "Respecta'm"sortirà al carrer per les festes de Santa Tecla

Santa Tecla Tarragona

Es pretén ajudar a reconèixer les conductes sexistes i animar les dones i el seu entorn que les denunciïn

14/09/2017

Durant les festes de Santa Tecla la carpa de la campanya municipal “Respecta’m” estarà present en tres indrets de la ciutat per donar informació,  ajudar a reconèixer les conductes sexistes i animar a les dones i el seu entorn que les denunciïn.

Divendres dia  15 la carpa “Respecta’m” estarà ubicada a l’espai Barraques al passeig de les Palmeres, de les 18 a les 21 hores; el dia 20 en el concert que tindrà lloc a l’avinguda Vidal i Barraquer, de les 22 a les 3 de la matinada;  el dia 21, a la plaça de la Font durant el Pregó de festes, de les 18 a les 19 hores, i la vigília del 22,  la carpa romandrà al Camp de Mart, de les 22 a les 4 de la matinada. Durant aquesta nit, el grup d’agents juvenils del  Komando NitsQ recorreran els llocs de festius i estaran coordinats amb la Guàrdia Urbana per a la recollida d’incidències.

A la carpa també es donarà informació del protocol d’atenció a les conductes sexistes que s’ha posat en marxa a la ciutat i que està actiu durant tot l’any. A més, hi haurà  disponible un kit format per una samarreta i una polsera amb el lema de la campanya, que es podrà adquirir a preu de cost, i  es regalarà el got reutilitzable per a les festes a les persones que adquireixin el pak.

El telèfon d’atenció a conductes sexistes és el 622 020 297, també s’atendrà per WhatsApp del 15 al 22 de setembre durant el dia i la nit del 22 fins a les 6 de la matinada. Qualsevol persona que necessiti informació o ser atesa per algun succés relacionat amb les conductes sexistes rebrà orientació immediata.

La campanya municipal de prevenció de conductes sexistes en l'oci de la ciutat, especialment en contextos festius i nocturns,  es va engegar per les festes de Sant Magí de l’any passat.

square_img
11/01/2019

Eduard Boada serà el pregoner de les festes de Santa Tecla

El popular 'tascaman' ha estat molt vinculat al cicle festiu de la ciutat

Vegeu-ne més
square_img
28/11/2018

Tarragona commemorarà els 700 anys de l'arribada del Braç de Santa Tecla amb un programa cultural ciutadà

L'Ajuntament impulsa un projecte de participació ciutadana per elaborar un programa d'activitats que se celebrarà el 2021

Vegeu-ne més
square_img
04/10/2018

Les Festes de 1968 ja estan disponibles a la xarxa

Els dos audiovisuals reflecteixen les Festes de Sant Magí i Santa Tecla de 1968 enregistrades pel tarragoní Ramon Vallvé. Es van estrenar en una projecció pública a la plaça de les Cols amb música en directe

Vegeu-ne més
square_img
18/09/2018

Servei de transport públic per al concert de l'Orquesta Mondragon a l'Anella Mediterrània

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Descarrega’t l’app TGN Agenda i tindràs a mà tota l’activitat de la ciutat de manera permanentment actualitzada. L’aplicació t’informarà dels esdeveniments relacionats amb la cultura, les festes, el patrimoni i l’esport i podràs personalitzar-la segons els teus interessos. Estigues al dia de les festes de Santa Tecla de manera ràpida i senzilla!