La campanya "Respecta'm"sortirà al carrer per les festes de Santa Tecla

Santa Tecla Tarragona

Es pretén ajudar a reconèixer les conductes sexistes i animar les dones i el seu entorn que les denunciïn

14/09/2017

Durant les festes de Santa Tecla la carpa de la campanya municipal “Respecta’m” estarà present en tres indrets de la ciutat per donar informació,  ajudar a reconèixer les conductes sexistes i animar a les dones i el seu entorn que les denunciïn.

Divendres dia  15 la carpa “Respecta’m” estarà ubicada a l’espai Barraques al passeig de les Palmeres, de les 18 a les 21 hores; el dia 20 en el concert que tindrà lloc a l’avinguda Vidal i Barraquer, de les 22 a les 3 de la matinada;  el dia 21, a la plaça de la Font durant el Pregó de festes, de les 18 a les 19 hores, i la vigília del 22,  la carpa romandrà al Camp de Mart, de les 22 a les 4 de la matinada. Durant aquesta nit, el grup d’agents juvenils del  Komando NitsQ recorreran els llocs de festius i estaran coordinats amb la Guàrdia Urbana per a la recollida d’incidències.

A la carpa també es donarà informació del protocol d’atenció a les conductes sexistes que s’ha posat en marxa a la ciutat i que està actiu durant tot l’any. A més, hi haurà  disponible un kit format per una samarreta i una polsera amb el lema de la campanya, que es podrà adquirir a preu de cost, i  es regalarà el got reutilitzable per a les festes a les persones que adquireixin el pak.

El telèfon d’atenció a conductes sexistes és el 622 020 297, també s’atendrà per WhatsApp del 15 al 22 de setembre durant el dia i la nit del 22 fins a les 6 de la matinada. Qualsevol persona que necessiti informació o ser atesa per algun succés relacionat amb les conductes sexistes rebrà orientació immediata.

La campanya municipal de prevenció de conductes sexistes en l'oci de la ciutat, especialment en contextos festius i nocturns,  es va engegar per les festes de Sant Magí de l’any passat.

square_img
21/09/2019

Aquesta tarda Eduard Boada Pascual ha llegit el pregó de Santa Tecla des del balcó de l'Ajuntament

Ja se'n pot consultar el text íntegre al web de les festes

Vegeu-ne més
square_img
21/09/2019

Modificacions dels actes de Santa Tecla a causa de la pluja

La millor manera que conèixer l’última hora de possibles modificacions en el programa és seguint les xarxes socials municipals

Vegeu-ne més
square_img
20/09/2019

Lliurament del Premi El Balcó i el Pregó de les Festes

Ambdós esdeveniments tindran lloc demà dissabte, a partir de les 17.30 h, a l'Ajuntament

Vegeu-ne més
square_img
18/09/2019

La segona edició del Mercat de Nit tanca amb més de 18.000 degustacions servides

L'èxit de públic de la segona edició consolida la cita gastronòmica de l’edifici modernista dins del calendari d’actes del programa de Santa Tecla

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Descarrega’t l’app TGN Agenda i tindràs a mà tota l’activitat de la ciutat de manera permanentment actualitzada. L’aplicació t’informarà dels esdeveniments relacionats amb la cultura, les festes, el patrimoni i l’esport i podràs personalitzar-la segons els teus interessos. Estigues al dia de les festes de Santa Tecla de manera ràpida i senzilla!