La campanya "Respecta'm"sortirà al carrer per les festes de Santa Tecla

Santa Tecla Tarragona

Es pretén ajudar a reconèixer les conductes sexistes i animar les dones i el seu entorn que les denunciïn

14/09/2017

Durant les festes de Santa Tecla la carpa de la campanya municipal “Respecta’m” estarà present en tres indrets de la ciutat per donar informació,  ajudar a reconèixer les conductes sexistes i animar a les dones i el seu entorn que les denunciïn.

Divendres dia  15 la carpa “Respecta’m” estarà ubicada a l’espai Barraques al passeig de les Palmeres, de les 18 a les 21 hores; el dia 20 en el concert que tindrà lloc a l’avinguda Vidal i Barraquer, de les 22 a les 3 de la matinada;  el dia 21, a la plaça de la Font durant el Pregó de festes, de les 18 a les 19 hores, i la vigília del 22,  la carpa romandrà al Camp de Mart, de les 22 a les 4 de la matinada. Durant aquesta nit, el grup d’agents juvenils del  Komando NitsQ recorreran els llocs de festius i estaran coordinats amb la Guàrdia Urbana per a la recollida d’incidències.

A la carpa també es donarà informació del protocol d’atenció a les conductes sexistes que s’ha posat en marxa a la ciutat i que està actiu durant tot l’any. A més, hi haurà  disponible un kit format per una samarreta i una polsera amb el lema de la campanya, que es podrà adquirir a preu de cost, i  es regalarà el got reutilitzable per a les festes a les persones que adquireixin el pak.

El telèfon d’atenció a conductes sexistes és el 622 020 297, també s’atendrà per WhatsApp del 15 al 22 de setembre durant el dia i la nit del 22 fins a les 6 de la matinada. Qualsevol persona que necessiti informació o ser atesa per algun succés relacionat amb les conductes sexistes rebrà orientació immediata.

La campanya municipal de prevenció de conductes sexistes en l'oci de la ciutat, especialment en contextos festius i nocturns,  es va engegar per les festes de Sant Magí de l’any passat.

square_img
21/10/2021

L’Ajuntament de Tarragona i la Xarxa Sanitària i Social de Santa presenten els resultats de l'estudi sobre l'activitat castellera de Santa Tecla

Els castellers de les quatre colles de la ciutat es van sotmetre a 1.778 tests d'antígens, tots amb resultats negatius

Vegeu-ne més
square_img
05/10/2021

L’Ajuntament de Tarragona i la Universitat Rovira i Virgili organitzen unes jornades divulgatives sobre el 700 aniversari de l'arribada del Braç de Santa Tecla a la ciutat

Les sessions són gratuïtes i se celebraran els dies 7, 14 i 21 d’octubre al Campus Catalunya de la URV

Vegeu-ne més
square_img
25/09/2021

La Santa Tecla dels retrobaments finalitza amb un balanç molt positiu

El Seguici al complert i les colles castelleres han reprès la seva activitat després de dos anys

Vegeu-ne més
square_img
22/09/2021

El Ball de Dames i Vells es trasllada al Palau de Congressos a causa de la pluja

Donades les característiques de l’espai, s’amplia aforament amb 1.300 entrades més que es podran adquirir avui dimecres a partir de les 16.30 h a través d'entrades.tarragona.cat

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Descarrega’t l’app TGN Agenda i tindràs a mà tota l’activitat de la ciutat de manera permanentment actualitzada. L’aplicació t’informarà dels esdeveniments relacionats amb la cultura, les festes, el patrimoni i l’esport i podràs personalitzar-la segons els teus interessos. Estigues al dia de les festes de Santa Tecla de manera ràpida i senzilla!