La Mulassa i el Ball de Bastons, protagonistes del barrilet de les festes d'aquest any

Santa Tecla Tarragona

Avui també s’ha presentat la botella de Chartreuse de Santa Tecla i la nova botella dedicada a Tarragona, “La Tau”

31/08/2017

Aquest matí s’ha presentat la nova edició del barrilet de les festes 2017 que està dedicat a dues de les entitats que estan d’aniversari aquest any. Per una banda, la Mulassa de Tarragona, que fa 30 anys; i per altra, el Ball de Bastons de Tarragona, que està en el seu 40è aniversari. A més, com a novetat apareix la bandera de Tarragona  al mig del barrilet, el disseny és de l’artista gràfic tarragoní  Xuspa Guillén. Al mateix temps, també s’han presentat les ampolles d’edició especial per Santa Tecla 2017, amb el format antic de 70 cl i que porten a la contraetiqueta la imatge oficial de les festes. S’han fet un total de 1.300 botelles de Chartreuse groc i també se n’han embotellat 200 de Chartreuse verd.

L’alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, ha agraït el vincle i el compromís de la Chartreuse amb Tarragona i n’ha destacat la seva vinculació al patrimoni cultural, històric i econòmic de la ciutat i, especialment, a les festes de Santa Tecla. L’Alcalde ha fet una crida al consum responsable d’alcohol en aquests dies de festa i ha afegit que es tracta d’una recomanació que també s’inclou en el barrilet.

El responsable d’exportació de Chartreuse, Yannick Rochez, ha explicat que: “la voluntat de la marca és fer de Tarragona un mercat diferent de la resta del país i seguir cuidant els tarragonins d’una manera preeminent”.  Per aquest motiu, han elaborat una botella dedicada a la ciutat de Tarragona. La seva representant a Tarragona, Carme Rodríguez, ha destacat la iniciativa com “una manera de donar les gràcies a tants anys de relació entre la ciutat i la marca”. La nova botella és una barreja de Chartreuse groc amb un toc de Chartreuse verd.

Històricament no s’ha canviat mai l’etiqueta frontal de Chartreuse, però en aquesta nova botella a més del degradat de color groc a verd en la part mitjana, hi apareix la bandera de Tarragona i el símbol de la Tau. La contraetiqueta està escrita en català, amb una fotografia de l’antiga fàbrica de Chartreuse a la ciutat. Aquest nou producte serà conegut com “La Tau”. D’aquí a finals d’any sortirà al mercat un tiratge de 5000 botelles, les quals porten inscrit l’any d’embotellament i només es podrà adquirir a bodegues i botigues especialitzades de Tarragona ciutat.

square_img
21/09/2021

Aquest dimecres es posen a disposició les invitacions per l'acció castellera del dia del 23 de setembre

Les quatre colles castelleres de la ciutat oferiran un castell i un pilar, en una exhibició emmarcada en un estudi avalat per la Xarxa Sanitària i Social de Santa Tecla

Vegeu-ne més
square_img
20/09/2021

Comunicat de l'Ajuntament de Tarragona sobre els bars de la plaça de la Font

Es permet que els establiments de la plaça puguin subministrar begudes i menjar a l'interior dels locals al públic assistent, amb invitació, a les activitats

Vegeu-ne més
square_img
20/09/2021

Ricomà: “si som exigents amb els altres, hem de ser exemplars amb nosaltres mateixos”

L'alcalde de Tarragona ha expressat que “una interpretació poc solidària amb la ciutat no pot enfosquir la bona feina de tantes persones i entitats”

Vegeu-ne més
square_img
19/09/2021

Èxit de la primera jornada de pàdel surf "Onades Inclusives" aquest dissabte

Set entitats tarragonines del món de la diversitat funcional van col·laborar amb la iniciativa de l'àrea d'Esports de l'Ajuntament

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Descarrega’t l’app TGN Agenda i tindràs a mà tota l’activitat de la ciutat de manera permanentment actualitzada. L’aplicació t’informarà dels esdeveniments relacionats amb la cultura, les festes, el patrimoni i l’esport i podràs personalitzar-la segons els teus interessos. Estigues al dia de les festes de Santa Tecla de manera ràpida i senzilla!