La Mulassa i el Ball de Bastons, protagonistes del barrilet de les festes d'aquest any

Santa Tecla Tarragona

Avui també s’ha presentat la botella de Chartreuse de Santa Tecla i la nova botella dedicada a Tarragona, “La Tau”

31/08/2017

Aquest matí s’ha presentat la nova edició del barrilet de les festes 2017 que està dedicat a dues de les entitats que estan d’aniversari aquest any. Per una banda, la Mulassa de Tarragona, que fa 30 anys; i per altra, el Ball de Bastons de Tarragona, que està en el seu 40è aniversari. A més, com a novetat apareix la bandera de Tarragona  al mig del barrilet, el disseny és de l’artista gràfic tarragoní  Xuspa Guillén. Al mateix temps, també s’han presentat les ampolles d’edició especial per Santa Tecla 2017, amb el format antic de 70 cl i que porten a la contraetiqueta la imatge oficial de les festes. S’han fet un total de 1.300 botelles de Chartreuse groc i també se n’han embotellat 200 de Chartreuse verd.

L’alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, ha agraït el vincle i el compromís de la Chartreuse amb Tarragona i n’ha destacat la seva vinculació al patrimoni cultural, històric i econòmic de la ciutat i, especialment, a les festes de Santa Tecla. L’Alcalde ha fet una crida al consum responsable d’alcohol en aquests dies de festa i ha afegit que es tracta d’una recomanació que també s’inclou en el barrilet.

El responsable d’exportació de Chartreuse, Yannick Rochez, ha explicat que: “la voluntat de la marca és fer de Tarragona un mercat diferent de la resta del país i seguir cuidant els tarragonins d’una manera preeminent”.  Per aquest motiu, han elaborat una botella dedicada a la ciutat de Tarragona. La seva representant a Tarragona, Carme Rodríguez, ha destacat la iniciativa com “una manera de donar les gràcies a tants anys de relació entre la ciutat i la marca”. La nova botella és una barreja de Chartreuse groc amb un toc de Chartreuse verd.

Històricament no s’ha canviat mai l’etiqueta frontal de Chartreuse, però en aquesta nova botella a més del degradat de color groc a verd en la part mitjana, hi apareix la bandera de Tarragona i el símbol de la Tau. La contraetiqueta està escrita en català, amb una fotografia de l’antiga fàbrica de Chartreuse a la ciutat. Aquest nou producte serà conegut com “La Tau”. D’aquí a finals d’any sortirà al mercat un tiratge de 5000 botelles, les quals porten inscrit l’any d’embotellament i només es podrà adquirir a bodegues i botigues especialitzades de Tarragona ciutat.

square_img
11/01/2019

Eduard Boada serà el pregoner de les festes de Santa Tecla

El popular 'tascaman' ha estat molt vinculat al cicle festiu de la ciutat

Vegeu-ne més
square_img
28/11/2018

Tarragona commemorarà els 700 anys de l'arribada del Braç de Santa Tecla amb un programa cultural ciutadà

L'Ajuntament impulsa un projecte de participació ciutadana per elaborar un programa d'activitats que se celebrarà el 2021

Vegeu-ne més
square_img
04/10/2018

Les Festes de 1968 ja estan disponibles a la xarxa

Els dos audiovisuals reflecteixen les Festes de Sant Magí i Santa Tecla de 1968 enregistrades pel tarragoní Ramon Vallvé. Es van estrenar en una projecció pública a la plaça de les Cols amb música en directe

Vegeu-ne més
square_img
18/09/2018

Servei de transport públic per al concert de l'Orquesta Mondragon a l'Anella Mediterrània

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Descarrega’t l’app TGN Agenda i tindràs a mà tota l’activitat de la ciutat de manera permanentment actualitzada. L’aplicació t’informarà dels esdeveniments relacionats amb la cultura, les festes, el patrimoni i l’esport i podràs personalitzar-la segons els teus interessos. Estigues al dia de les festes de Santa Tecla de manera ràpida i senzilla!