Conveni de col·laboració de BBVA amb les festes de Santa Tecla

Santa Tecla Tarragona

18/09/2018

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros i el director de zona de BBVA a Tarragona, Joan Marin, han signat un conveni de col·laboració per a la festa major d’enguany, per la qual cosa l’entitat bancària es converteix en patrocinador principal de les festes de Santa Tecla 2018.

Des de l’entitat financera, Joan Marin ha remarcat que aquest acord signat amb l’Ajuntament de Tarragona referma la proximitat del banc amb les entitats locals i les persones. BBVA és, segons Marin, “un banc global però que actua de forma local i propera, implicant-se amb les tradicions arrelades al territori i amb la seva gent i, en aquest cas concret, donant suport a la festa major de Santa Tecla, com ja s’ha fet altres anys”.

Des de l’Ajuntament, l’alcalde ha reiterat un cop més la importància de la col·laboració de les entitats privades, institucions i empreses, que “contribueixen divulgar festes com la de Tarragona, que aquestes dies exerceix la capitalitat compartint la cultura, les festes i les tradicions amb tot el territori i la seva gent”. 

BBVA fa una forta aposta a la demarcació de Tarragona mantenint el vincle especial que les uneix. L'històric arrelament a la província és latent al dia a dia, tant pel servei financer com pel compromís amb les seves entitats, apostant per l'impuls d'esdeveniments culturals, esportius i populars que contribueixen a potenciar i promocionar el territori. Així doncs, aquest compromís de l'entitat és un dels pilars d'aquests acords de col·laboració signats avui.

square_img
17/11/2021

L’Ajuntament de Tarragona fa una crida ciutadana per recopilar vídeos per a un documental sobre l’evolució de les festes de Santa Tecla durant el segle XX

El resultat es podrà veure dins el programa d’actes de Santa Tecla 700

Vegeu-ne més
square_img
21/10/2021

L’Ajuntament de Tarragona i la Xarxa Sanitària i Social de Santa presenten els resultats de l'estudi sobre l'activitat castellera de Santa Tecla

Els castellers de les quatre colles de la ciutat es van sotmetre a 1.778 tests d'antígens, tots amb resultats negatius

Vegeu-ne més
square_img
05/10/2021

L’Ajuntament de Tarragona i la Universitat Rovira i Virgili organitzen unes jornades divulgatives sobre el 700 aniversari de l'arribada del Braç de Santa Tecla a la ciutat

Les sessions són gratuïtes i se celebraran els dies 7, 14 i 21 d’octubre al Campus Catalunya de la URV

Vegeu-ne més
square_img
25/09/2021

La Santa Tecla dels retrobaments finalitza amb un balanç molt positiu

El Seguici al complert i les colles castelleres han reprès la seva activitat després de dos anys

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Descarrega’t l’app TGN Agenda i tindràs a mà tota l’activitat de la ciutat de manera permanentment actualitzada. L’aplicació t’informarà dels esdeveniments relacionats amb la cultura, les festes, el patrimoni i l’esport i podràs personalitzar-la segons els teus interessos. Estigues al dia de les festes de Santa Tecla de manera ràpida i senzilla!