Conveni de col·laboració de BBVA amb les festes de Santa Tecla

Santa Tecla Tarragona

18/09/2018

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros i el director de zona de BBVA a Tarragona, Joan Marin, han signat un conveni de col·laboració per a la festa major d’enguany, per la qual cosa l’entitat bancària es converteix en patrocinador principal de les festes de Santa Tecla 2018.

Des de l’entitat financera, Joan Marin ha remarcat que aquest acord signat amb l’Ajuntament de Tarragona referma la proximitat del banc amb les entitats locals i les persones. BBVA és, segons Marin, “un banc global però que actua de forma local i propera, implicant-se amb les tradicions arrelades al territori i amb la seva gent i, en aquest cas concret, donant suport a la festa major de Santa Tecla, com ja s’ha fet altres anys”.

Des de l’Ajuntament, l’alcalde ha reiterat un cop més la importància de la col·laboració de les entitats privades, institucions i empreses, que “contribueixen divulgar festes com la de Tarragona, que aquestes dies exerceix la capitalitat compartint la cultura, les festes i les tradicions amb tot el territori i la seva gent”. 

BBVA fa una forta aposta a la demarcació de Tarragona mantenint el vincle especial que les uneix. L'històric arrelament a la província és latent al dia a dia, tant pel servei financer com pel compromís amb les seves entitats, apostant per l'impuls d'esdeveniments culturals, esportius i populars que contribueixen a potenciar i promocionar el territori. Així doncs, aquest compromís de l'entitat és un dels pilars d'aquests acords de col·laboració signats avui.

square_img
11/01/2019

Eduard Boada serà el pregoner de les festes de Santa Tecla

El popular 'tascaman' ha estat molt vinculat al cicle festiu de la ciutat

Vegeu-ne més
square_img
28/11/2018

Tarragona commemorarà els 700 anys de l'arribada del Braç de Santa Tecla amb un programa cultural ciutadà

L'Ajuntament impulsa un projecte de participació ciutadana per elaborar un programa d'activitats que se celebrarà el 2021

Vegeu-ne més
square_img
04/10/2018

Les Festes de 1968 ja estan disponibles a la xarxa

Els dos audiovisuals reflecteixen les Festes de Sant Magí i Santa Tecla de 1968 enregistrades pel tarragoní Ramon Vallvé. Es van estrenar en una projecció pública a la plaça de les Cols amb música en directe

Vegeu-ne més
square_img
18/09/2018

Servei de transport públic per al concert de l'Orquesta Mondragon a l'Anella Mediterrània

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Descarrega’t l’app TGN Agenda i tindràs a mà tota l’activitat de la ciutat de manera permanentment actualitzada. L’aplicació t’informarà dels esdeveniments relacionats amb la cultura, les festes, el patrimoni i l’esport i podràs personalitzar-la segons els teus interessos. Estigues al dia de les festes de Santa Tecla de manera ràpida i senzilla!