La 39a Peonada Popular, família i esport

Santa Tecla Tarragona

1.200 esportistes de totes les edats han corregut pels carrers de la ciutat

17/09/2018

Un any més, 1.200 esportistes de totes les edats han participat en la Peonada Popular de Tarragona, omplint els carrers de la nostra ciutat en un dels actes més clàssics i emblemàtics de les festes de Santa Tecla. La Peonada ha constat de 2 circuits, un de 5,8 km i l'altre de 3,4 km, adaptats per a totes les edats i nivells.

La jornada s'ha iniciat amb la sortida a les 10.00 hores des de Vidal i Barraquer (davant de l'edifici de Tabacalera). El primer tinent d'alcalde, José Luis Martín, acompanyat de la Consellera d'Esports, Elisa Vedrina, ha donat el tret de sortida als 1.200 corredors i corredores.

Com des dels seus inicis, la Peonada ha estat una jornada familiar, no competitiva i on el més important és participar. S'hi han pogut trobar des dels nens/es que anaven al cotxet, als senyors/es de més de 80 anys. La consellera d'esports, Elisa Vedrina, ha volgut destacar "que la Peonada any rere any ens fa palès el fet que l'esport en família gaudeix d'un pes específic a Tarragona. L'activitat física és imprescindible pel desenvolupament harmònic de cada persona i la Peonada proposa una ocasió idònia perquè tota la família es mogui pels nostres carrers. No vull deixar de destacar el paper imprescindible de les persones voluntàries i col·laboradores que han treballat avui per tal que els participants hagin gaudit de la nostra Peonada."

square_img
11/01/2019

Eduard Boada serà el pregoner de les festes de Santa Tecla

El popular 'tascaman' ha estat molt vinculat al cicle festiu de la ciutat

Vegeu-ne més
square_img
28/11/2018

Tarragona commemorarà els 700 anys de l'arribada del Braç de Santa Tecla amb un programa cultural ciutadà

L'Ajuntament impulsa un projecte de participació ciutadana per elaborar un programa d'activitats que se celebrarà el 2021

Vegeu-ne més
square_img
04/10/2018

Les Festes de 1968 ja estan disponibles a la xarxa

Els dos audiovisuals reflecteixen les Festes de Sant Magí i Santa Tecla de 1968 enregistrades pel tarragoní Ramon Vallvé. Es van estrenar en una projecció pública a la plaça de les Cols amb música en directe

Vegeu-ne més
square_img
18/09/2018

Servei de transport públic per al concert de l'Orquesta Mondragon a l'Anella Mediterrània

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Descarrega’t l’app TGN Agenda i tindràs a mà tota l’activitat de la ciutat de manera permanentment actualitzada. L’aplicació t’informarà dels esdeveniments relacionats amb la cultura, les festes, el patrimoni i l’esport i podràs personalitzar-la segons els teus interessos. Estigues al dia de les festes de Santa Tecla de manera ràpida i senzilla!