L'obra teatral 'Max in Love-Respecta'm', present en la programació de Santa Tecla

Santa Tecla Tarragona

Es podrà veure dijous dia 20, a l’Antiga Audiència

17/09/2018

L’obra teatral ”Max in Love - Respecta’m” es tornarà a representar dijous, 20 de setembre, a les 21 hores a l’Antiga Audiència, amb motiu de les festes de Santa Tecla. L’obra pretén crear consciència col·lectiva sobre les conductes sexistes,  aconseguint d’aquesta forma una festa major més saludable i respectuosa. L’entrada serà gratuïta  fins a completar l’aforament de la sala.  

”Max in Love - Respecta’m” és una obra de teatre creada i protagonitzada per set actors i actrius que han estat seleccionats entre l’alumnat de diferents centres educatius de secundària del municipi. En format de petites històries entrellaçades de la vida quotidiana, els joves protagonistes convidaran a reflexionar d’una manera activa, lúdica i amb un punt divertit sobre qüestions que els preocupen. Hi apareixen, entre d’altres, temes com la sexualitat, els dubtes, els tabús, la identitat sexual, l’amor romàntic, l’alcohol, les drogues il•legals, les conductes sexistes, el ‘botellón’ o les festes.

El projecte, que també es treballa en les aules amb l’alumnat de Secundària, Batxillerat i Cicles Formatius durant el curs, vol aconseguir la millora de les condicions ambientals i educatives dels nostres joves, prevenint les conductes sexistes i qualsevol tipus de violència sexual en diferents contextos, alhora que afavoreix la reflexió sobre el consum d’alcohol i altres drogues en contextos festius.

‘Max in Love - Respecta’m’ és alhora una potent eina d'educació emocional que posa el focus en les relacions respectuoses entre els iguals, seguint el fil conductor de la campanya municipal Respecta’m, iniciada a Tarragona l’any  2016 en l’àmbit de l’oci nocturn i les festes locals.

 

L’espectacle  està impulsat per l’Ajuntament de Tarragona, a través de Polítiques d’Igualtat, el Servei de Prevenció de les Addiccions i Joventut.

 

Enguany per les festes de Santa Tecla, la campanya Respecta’m a més de continuar amb les accions de Komando Nits Q i la difusió informativa mitjançant cartellera i altres elements, compta amb la carpa Respecta’m-punt lila com a mesura de prevenció i actuació contra les violències masclistes i lgtbi-fobiques als espais d'oci i festius.

 

square_img
17/11/2021

L’Ajuntament de Tarragona fa una crida ciutadana per recopilar vídeos per a un documental sobre l’evolució de les festes de Santa Tecla durant el segle XX

El resultat es podrà veure dins el programa d’actes de Santa Tecla 700

Vegeu-ne més
square_img
21/10/2021

L’Ajuntament de Tarragona i la Xarxa Sanitària i Social de Santa presenten els resultats de l'estudi sobre l'activitat castellera de Santa Tecla

Els castellers de les quatre colles de la ciutat es van sotmetre a 1.778 tests d'antígens, tots amb resultats negatius

Vegeu-ne més
square_img
05/10/2021

L’Ajuntament de Tarragona i la Universitat Rovira i Virgili organitzen unes jornades divulgatives sobre el 700 aniversari de l'arribada del Braç de Santa Tecla a la ciutat

Les sessions són gratuïtes i se celebraran els dies 7, 14 i 21 d’octubre al Campus Catalunya de la URV

Vegeu-ne més
square_img
25/09/2021

La Santa Tecla dels retrobaments finalitza amb un balanç molt positiu

El Seguici al complert i les colles castelleres han reprès la seva activitat després de dos anys

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Descarrega’t l’app TGN Agenda i tindràs a mà tota l’activitat de la ciutat de manera permanentment actualitzada. L’aplicació t’informarà dels esdeveniments relacionats amb la cultura, les festes, el patrimoni i l’esport i podràs personalitzar-la segons els teus interessos. Estigues al dia de les festes de Santa Tecla de manera ràpida i senzilla!