L'obra teatral 'Max in Love-Respecta'm', present en la programació de Santa Tecla

Santa Tecla Tarragona

Es podrà veure dijous dia 20, a l’Antiga Audiència

17/09/2018

L’obra teatral ”Max in Love - Respecta’m” es tornarà a representar dijous, 20 de setembre, a les 21 hores a l’Antiga Audiència, amb motiu de les festes de Santa Tecla. L’obra pretén crear consciència col·lectiva sobre les conductes sexistes,  aconseguint d’aquesta forma una festa major més saludable i respectuosa. L’entrada serà gratuïta  fins a completar l’aforament de la sala.  

”Max in Love - Respecta’m” és una obra de teatre creada i protagonitzada per set actors i actrius que han estat seleccionats entre l’alumnat de diferents centres educatius de secundària del municipi. En format de petites històries entrellaçades de la vida quotidiana, els joves protagonistes convidaran a reflexionar d’una manera activa, lúdica i amb un punt divertit sobre qüestions que els preocupen. Hi apareixen, entre d’altres, temes com la sexualitat, els dubtes, els tabús, la identitat sexual, l’amor romàntic, l’alcohol, les drogues il•legals, les conductes sexistes, el ‘botellón’ o les festes.

El projecte, que també es treballa en les aules amb l’alumnat de Secundària, Batxillerat i Cicles Formatius durant el curs, vol aconseguir la millora de les condicions ambientals i educatives dels nostres joves, prevenint les conductes sexistes i qualsevol tipus de violència sexual en diferents contextos, alhora que afavoreix la reflexió sobre el consum d’alcohol i altres drogues en contextos festius.

‘Max in Love - Respecta’m’ és alhora una potent eina d'educació emocional que posa el focus en les relacions respectuoses entre els iguals, seguint el fil conductor de la campanya municipal Respecta’m, iniciada a Tarragona l’any  2016 en l’àmbit de l’oci nocturn i les festes locals.

 

L’espectacle  està impulsat per l’Ajuntament de Tarragona, a través de Polítiques d’Igualtat, el Servei de Prevenció de les Addiccions i Joventut.

 

Enguany per les festes de Santa Tecla, la campanya Respecta’m a més de continuar amb les accions de Komando Nits Q i la difusió informativa mitjançant cartellera i altres elements, compta amb la carpa Respecta’m-punt lila com a mesura de prevenció i actuació contra les violències masclistes i lgtbi-fobiques als espais d'oci i festius.

 

square_img
11/01/2019

Eduard Boada serà el pregoner de les festes de Santa Tecla

El popular 'tascaman' ha estat molt vinculat al cicle festiu de la ciutat

Vegeu-ne més
square_img
28/11/2018

Tarragona commemorarà els 700 anys de l'arribada del Braç de Santa Tecla amb un programa cultural ciutadà

L'Ajuntament impulsa un projecte de participació ciutadana per elaborar un programa d'activitats que se celebrarà el 2021

Vegeu-ne més
square_img
04/10/2018

Les Festes de 1968 ja estan disponibles a la xarxa

Els dos audiovisuals reflecteixen les Festes de Sant Magí i Santa Tecla de 1968 enregistrades pel tarragoní Ramon Vallvé. Es van estrenar en una projecció pública a la plaça de les Cols amb música en directe

Vegeu-ne més
square_img
18/09/2018

Servei de transport públic per al concert de l'Orquesta Mondragon a l'Anella Mediterrània

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Descarrega’t l’app TGN Agenda i tindràs a mà tota l’activitat de la ciutat de manera permanentment actualitzada. L’aplicació t’informarà dels esdeveniments relacionats amb la cultura, les festes, el patrimoni i l’esport i podràs personalitzar-la segons els teus interessos. Estigues al dia de les festes de Santa Tecla de manera ràpida i senzilla!