Servei de transport públic per al concert de l'Orquesta Mondragon a l'Anella Mediterrània

Santa Tecla Tarragona

18/09/2018


El dimecres 19 de setembre l'Anella Mediterrània acull el concert revival popular amb l'Orquestra Mondragon i El Último Tributo, un nou espai polivalent que permet grans esdeveniments. Per facilitar l'accés al concert es posaran en marxa serveis de transport públic especial. Així, des de les 9 del vespre sortiran busos llançadora, a més del servei regular, des de la parada del carrer Colom per anar a l'Anella i, a partir de les 00.15 h, sortiran des de l'Anella cap al centre de la ciutat busos llançadora, a més del servei regular de bus nocturn.

L'Empresa Municipal de Transports (EMT) recorda que del 14 fins al 23 de setembre i el 24 fins a les 2 de la matinada funciona el servei nocturn TGNit. I els dies 19 i 20, 22 i 23 es reforça el servei de tarda des de l'Arrabassada fins al Passeig de les Palmeres. Com ja és tradició, durant la revetlla del 22 al 23 i tot el dia 23, diada de Santa Tecla, el servei de bus urbà és gratuït, coincidint també amb la Setmana de la Mobilitat Sostenible.

square_img
11/01/2019

Eduard Boada serà el pregoner de les festes de Santa Tecla

El popular 'tascaman' ha estat molt vinculat al cicle festiu de la ciutat

Vegeu-ne més
square_img
28/11/2018

Tarragona commemorarà els 700 anys de l'arribada del Braç de Santa Tecla amb un programa cultural ciutadà

L'Ajuntament impulsa un projecte de participació ciutadana per elaborar un programa d'activitats que se celebrarà el 2021

Vegeu-ne més
square_img
04/10/2018

Les Festes de 1968 ja estan disponibles a la xarxa

Els dos audiovisuals reflecteixen les Festes de Sant Magí i Santa Tecla de 1968 enregistrades pel tarragoní Ramon Vallvé. Es van estrenar en una projecció pública a la plaça de les Cols amb música en directe

Vegeu-ne més
square_img
18/09/2018

Servei de transport públic per al concert de l'Orquesta Mondragon a l'Anella Mediterrània

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Descarrega’t l’app TGN Agenda i tindràs a mà tota l’activitat de la ciutat de manera permanentment actualitzada. L’aplicació t’informarà dels esdeveniments relacionats amb la cultura, les festes, el patrimoni i l’esport i podràs personalitzar-la segons els teus interessos. Estigues al dia de les festes de Santa Tecla de manera ràpida i senzilla!