1100 corredors han participat en la Peonada Popular de Santa Tecla

Santa Tecla Tarragona

La 40 edició de la Peonada Popular de Santa Tecla que es va celebrar diumenge ha comptat una participació de 1100 corredors entre els dos circuits, el de 5,7 km i el de 3 km

16/09/2019

A les 10 del matí, des de l'avinguda Vidal i Barraquer, l'alcalde de la ciutat, Pau Ricomà, ha donat el tret de sortida acompanyat de la consellera i presidenta del Patronat Municipal d'Esports de l'Ajuntament, María José López.

La consellera d'Esports, María José López, ha destacat que "la peonada és una activitat esportiva consolidada, i alhora es caracteritza pel seu caire festiu i familiar". Al mateix temps, ha agraït la col·laboració dels voluntaris que hi han participat.

Com els dos darrers anys, els corredors han pogut escollir entre dos circuits: el curt de 3 km i el llarg de 5,7 km. Tots els participants, en arribar al km 3, podien decidir entre dos circuits, que han estat els mateixos que l'any passat. Sortida i arribada a l'avinguda de Vidal i Barraquer, carrer Reial, del Mar, passeig de la  Independència, Ramón y Cajal (on hi havia la separació de curses a l’altura del carrer Frederic Montpou), Prat de la Riba, Rambla Nova, Unió, Gasòmetre, Mallorca, Jaume I i Smith, fins a arribar a meta a Vidal i Barraquer.

En arribar a meta, als corredors se’ls ha ofert hidratació per part de l’empresa Ematsa i esmorzar gentilesa dels col·laboradors: Centre Comercial Carrefour, Coca-Cola, Velarte i Automàtic Tarraco.

Han col·laborat en la Peonada Popular de Santa Tecla 2019: Òptica Teixidó, Ruzafa, Voluntaris Protecció Civil i Associació de Voluntaris APIFV.

square_img
21/09/2019

Aquesta tarda Eduard Boada Pascual ha llegit el pregó de Santa Tecla des del balcó de l'Ajuntament

Ja se'n pot consultar el text íntegre al web de les festes

Vegeu-ne més
square_img
21/09/2019

Modificacions dels actes de Santa Tecla a causa de la pluja

La millor manera que conèixer l’última hora de possibles modificacions en el programa és seguint les xarxes socials municipals

Vegeu-ne més
square_img
20/09/2019

Lliurament del Premi El Balcó i el Pregó de les Festes

Ambdós esdeveniments tindran lloc demà dissabte, a partir de les 17.30 h, a l'Ajuntament

Vegeu-ne més
square_img
18/09/2019

La segona edició del Mercat de Nit tanca amb més de 18.000 degustacions servides

L'èxit de públic de la segona edició consolida la cita gastronòmica de l’edifici modernista dins del calendari d’actes del programa de Santa Tecla

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Descarrega’t l’app TGN Agenda i tindràs a mà tota l’activitat de la ciutat de manera permanentment actualitzada. L’aplicació t’informarà dels esdeveniments relacionats amb la cultura, les festes, el patrimoni i l’esport i podràs personalitzar-la segons els teus interessos. Estigues al dia de les festes de Santa Tecla de manera ràpida i senzilla!