Aquesta tarda Eduard Boada Pascual ha llegit el pregó de Santa Tecla des del balcó de l'Ajuntament

Santa Tecla Tarragona

Ja se'n pot consultar el text íntegre al web de les festes

21/09/2019

Aquesta tarda, Eduard Boada Pascual ha llegit el pregó de Santa Tecla des del balcó de l'Ajuntament de Tarragona. El popular “tascaman” va néixer a Nulles l’any 1942 i de petit va venir a viure a Tarragona amb els seus pares, que van fundar Casa Boada. Ell és la segona generació al capdavant d’aquest establiment típic de Tarragona, famós pels entrepans. A més d’entrepans, ha creat uns tres-cents còctels, alguns servits a multituds. Més enllà de l’hostaleria, ha fet de titellaire, pallasso, saxofonista i reporter gràfic per a la premsa. Alguns l’han definit com un artista que confecciona entrepans. Amb la seva sobtada jubilació per malaltia està rebent reconeixements de tota mena.

> En aquesta pàgina podreu llegir el text íntegre del pregó

 

Fotografies de Mauri d'Eduard Boada sgnant el Llibre d'Honor de l'Ajuntament de Tarragona,
del moment de la lectura del pregó i de la Tronada.

 

Prèviament a la lectura del pregó, s'ha lliurat el 42è Premi El Balcó, convocat per Òmnium Cultural del Tarragonès. A la imatge, l'alcalde, Pau Ricomà; la primera tinenta d'alcalde, Carla Aguilar; la presidenta d'Òmnium Cultural del Tarragonès, Rosa Maria Codines, i els quatre representants de l’entitat guardonada, l'Agrupació Escolta i Guia Escola Alverna: Albert Vilaroya, Lídia Larrañaga, Berta Manera i Mariona Sementé. Foto: Mauri.

 

square_img
21/09/2019

Aquesta tarda Eduard Boada Pascual ha llegit el pregó de Santa Tecla des del balcó de l'Ajuntament

Ja se'n pot consultar el text íntegre al web de les festes

Vegeu-ne més
square_img
21/09/2019

Modificacions dels actes de Santa Tecla a causa de la pluja

La millor manera que conèixer l’última hora de possibles modificacions en el programa és seguint les xarxes socials municipals

Vegeu-ne més
square_img
20/09/2019

Lliurament del Premi El Balcó i el Pregó de les Festes

Ambdós esdeveniments tindran lloc demà dissabte, a partir de les 17.30 h, a l'Ajuntament

Vegeu-ne més
square_img
18/09/2019

La segona edició del Mercat de Nit tanca amb més de 18.000 degustacions servides

L'èxit de públic de la segona edició consolida la cita gastronòmica de l’edifici modernista dins del calendari d’actes del programa de Santa Tecla

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Descarrega’t l’app TGN Agenda i tindràs a mà tota l’activitat de la ciutat de manera permanentment actualitzada. L’aplicació t’informarà dels esdeveniments relacionats amb la cultura, les festes, el patrimoni i l’esport i podràs personalitzar-la segons els teus interessos. Estigues al dia de les festes de Santa Tecla de manera ràpida i senzilla!